Het kan gebeuren dat jij je Alcatel one Touch Pop C3 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is ontzettend naar als dit gebeurt, omdat de Alcatel one Touch Pop C3 ongeschikt is als het scherm niet aangaat. Daarom is dit een probleem dat vrij vlug moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het geval dat het Alcatel one Touch Pop C3-scherm niet aangaat, zegt niet noodzakelijk dat het te vernieuwen is. Door je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te repareren, hebben we besloten dit artikel op te schrijven. We zullen eerst bekijken wat je moet doen als het scherm van je Alcatel one Touch Pop C3 niet meer werkt. Daarna bekijken we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanalcatel-one-touch-pop-c3

Wat te doen als je Alcatel one Touch Pop C3-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de fases die we je aanraden te doen om het scherm van je Alcatel one Touch Pop C3 te repareren.

Controleer of je Alcatel one Touch Pop C3 volledig is geladen

Ja, we begrijpen dat het stom lijkt, maar het gebeurt regelmatig dat dit de reden van het probleem is. We bevelen je aan om te checken of je Alcatel one Touch Pop C3 goed is geladen. Inderdaad, het gebeurt weleens dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er zeker van bent dat je Alcatel one Touch Pop C3 geladen is, voordat je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nog een keer laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet werkt.

Voer een harde reset van Alcatel one Touch Pop C3 uit

Soms moet je een harde reset realiseren van je Alcatel one Touch Pop C3 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt realiseren, moet je een van de twee onderstaande fases realiseren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel weer opstarten. Je zult dan kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet de kwestie is, ga je naar de volgende stap.

Controleer of het het Alcatel one Touch Pop C3-scherm is dat niet meer aangaat

Het is belangrijk om te weten of het echt het Alcatel one Touch Pop C3-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook mogelijk dat het probleem aan iets anders ligt. Om te checken of het scherm het niet meer doet, moet je je Alcatel one Touch Pop C3 nogmaals aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling bemerken, een geluid horen of de LED van Alcatel one Touch Pop C3 licht op. Als je een van deze drie gevallen opmerkt, bewijst dit dat de Alcatel one Touch Pop C3 gestart is en dat het scherm dus niet werkt. Als geen van deze situaties de kwestie is, betekent dit dat het probleem niet noodzakelijkerwijs van het scherm komt.

Vervang het Alcatel one Touch Pop C3-scherm

Indien je in de vorige stap hebt kunnen bevestigen dat het Alcatel one Touch Pop C3-scherm niet functioneert, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dergelijk geval is het helaas nodig om het Alcatel one Touch Pop C3-scherm te verwisselen. Hiervoor bevelen wij je aan om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Alcatel one Touch Pop C3- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn een paar mogelijkheden.

Heeft je Alcatel one Touch Pop C3 water-of vochtschade?

Het gebeurt vaak dat dit de reden is van een scherm dat slecht functioneert. Indien de Alcatel one Touch Pop C3 in het water is gevallen of als je kortgeleden in een erg regenachtige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. In dat geval, kun je trachten je Alcatel one Touch Pop C3 ietsje te verwarmen met een droger en stevig op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan af en toe het scherm weer goed maken.

Is de Alcatel one Touch Pop C3 gevallen?

Als je Alcatel one Touch Pop C3 laatst gevallen is of als het scherm stuk is, komt daar waarschijnlijk het probleem van. We bevelen je aan naar de winkel te gaan om het scherm te verwisselen.

Zijn er andere signalen?

Indien je Alcatel one Touch Pop C3 de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een sein zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Alcatel one Touch Pop C3 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er waarschijnlijk een probleem met het besturingssysteem. Zo ja bevelen wij je aan een Factory Reset te realiseren.