Het kan gebeuren dat jij je Acer Liquid Z630 wilt gebruiken en dat het scherm niet meer aan gaat. Het is vreselijk naar wanneer dit gebeurt, omdat de Acer Liquid Z630 nietswaardig is als het scherm niet aangaat. Daarom is dit een probleem dat vrij snel moet worden gefixt. Maar maak je geen zorgen, het feit dat het Acer Liquid Z630-scherm niet aangaat, zegt niet zozeker dat het te vernieuwen is. Teneinde je bij te staan te begrijpen wat er aan de hand is en om het scherm te herstellen, hebben we bedacht dit artikel op te schrijven. We zullen eerst bekijken wat je moet gaan doen als het scherm van je Acer Liquid Z630 niet meer werkt. Vervolgens bekijken we welke de oorzaken van het probleem kunnen zijn.

Het-scherm-van-mijn-gaat-niet-meer-aanacer-liquid-z630

Wat te doen als je Acer Liquid Z630-scherm niet aan gaat

Hieronder staan de fases die we je aanraden te doen om het scherm van je Acer Liquid Z630 te herstellen.

Controleer of je Acer Liquid Z630 volledig is geladen

Ja, we begrijpen dat het dom lijkt, maar het gebeurt vaak dat dit de reden van het probleem is. We adviseren je om te checken of je Acer Liquid Z630 goed is geladen. Werkelijk, het gebeurt af en toe dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Daarom zelfs als je er van overtuigd bent dat je Acer Liquid Z630 geladen is, voor je merkte dat het scherm niet meer werkte , moet je het nogmaals laden. Ga naar de volgende stap als het scherm nog steeds niet funtioneert.

Voer een harde reset van Acer Liquid Z630 uit

Soms moet je een harde reset realiseren van je Acer Liquid Z630 om het scherm te laten werken. Als je een harde reset wilt realiseren, moet je een van de twee onderstaande fases realiseren:
• Houd de aan / uit-knop lang ingedrukt.
• Houd de aan / uit-knop en de knop Volume omlaag 7 seconden ingedrukt.
Als je dat hebt gedaan, zal het toestel weer opstarten. Je zult daarna kunnen zien of het scherm weer aan gaat of niet. Als dit niet zo is, ga je naar de volgende stap.

Controleer of het het Acer Liquid Z630-scherm is dat niet meer aangaat

Het is belangrijk om te weten of het inderdaad het Acer Liquid Z630-scherm is dat niet meer werkt. Want het is ook denkbaar dat het probleem aan iets anders ligt. Om te controleren of het scherm het niet meer doet, moet je je Acer Liquid Z630 weer aanzetten. Bij de herstart, moet je een trilling voelen, een geluid horen of de LED van Acer Liquid Z630 licht op. Als je een van deze drie situaties opmerkt, laat dit zien dat de Acer Liquid Z630 gestart is en dat het scherm dus niet werkt. Als geen van deze situaties het geval is, beduidt dit dat het probleem niet noodzakelijkerwijs van het scherm komt.

Vervang het Acer Liquid Z630-scherm

Ingeval je in de voorgaande stap hebt kunnen confirmeren dat het Acer Liquid Z630-scherm niet functioneert, betekent dit dat het een hardwareprobleem is. In dit geval is het jammer genoeg onvermijdelijk om het Acer Liquid Z630-scherm te verwisselen. Daarvoor bevelen wij je aan om naar een gespecialiseerde winkel te gaan.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Acer Liquid Z630- scherm niet meer aan gaat ?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn dat het scherm niet meer oplicht. Hieronder zijn een paar mogelijkheden.

Heeft je Acer Liquid Z630 water-of vochtschade?

Het gebeurt dikwijls dat dit de reden is van een scherm dat slecht functioneert. Ingeval de Acer Liquid Z630 in het water is gevallen of als je kortgeleden in een erg vochtige omgeving bent geweest, kan daar het probleem van komen. Indien dat zo is , kun je proberen je Acer Liquid Z630 lichtjes te verwarmen met een droger en krachtig op de bovenkant van het scherm te drukken. Dit kan soms het scherm herstellen.

Is de Acer Liquid Z630 gevallen?

Als je Acer Liquid Z630 kortgeleden gevallen is of als het scherm gebroken is, komt daar waarschijnlijk het probleem van. We adviseren je naar de winkel te gaan om het scherm te verwisselen.

Zijn er andere signalen?

Ingeval je Acer Liquid Z630 de laatste tijd rare dingen heeft gedaan, dan kan het een signaal zijn van een probleem met het besturingssysteem (OS). Bijvoorbeeld als je Acer Liquid Z630 alleen afgaat, of alleen herstart of allerlei andere vreemde dingen doet, dan is er waarschijnlijk een probleem met het besturingssysteem. Als dit zo is raden wij je aan een Factory Reset uit te voeren.