Het is soms nuttig om de foto’s van de Google Nexus S te kunnen kopiëren of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je echt het type bent die vaak foto’s maakt, kan het interne geheugen van Google Nexus S snel worden gebruikt. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de Google Nexus S, zullen we je laten zien hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kan opslaan. Ten eerste zullen we zien hoe foto’s kunnen worden gekopiëerd naar de SD-kaart. Vervolgens zullen we zien hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Ten slotte zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Google Nexus S kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-google-nexus-s

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Google Nexus S

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je Google Nexus S en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Eenmaal daar , selecteer dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die een paar seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten zich laten zien en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Als dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Google Nexus S gaat van start. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als het niet lukt op jouw Google Nexus S, gebruik dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Google Nexus S naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan meerdere applicaties waarmee je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Google Nexus S zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer uitgezocht, gezien de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de Google Nexus S. Eenmaal gedaan, open je het en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Selecteer vervolgens de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Dat is het dan, de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Google Nexus S op de SD-kaart op te slaan

Indien je had gewild dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je Google Nexus S regelrecht worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Om dat te doen zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Zodra dat gedaan is , moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Zodra je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zodoende worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Google Nexus S