Het is weleens handig om de foto’s van de Google Nexus 6P te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je vooral het type bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van Google Nexus 6P al snel vol komen te zitten. Dus om meer ruimte te maken in het interne geheugen van de Google Nexus 6P, zullen we je laten zien hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kan opslaan. We zullen eerst zien hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Dan zullen we zien hoe dit gedaan kan worden met een applicatie. Ten slotte zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Google Nexus 6P kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-google-nexus-6p

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Google Nexus 6P

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, moet je naar BESTANDEN van je Google Nexus 6P gaan en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Als je daar bent, selecteer dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die enkele seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten zich laten zien en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Google Nexus 6P gaat van start. Dat is het dan, jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet werkt op jouw Google Nexus 6P, gebruik dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Google Nexus 6P naar de SD-kaart te verplaatsen

Er bestaan verschillende applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Google Nexus 6P zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer uitgezocht, vanwege de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de Google Nexus 6P. Dat gedaan, moet je het openen en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Kies vervolgens de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Google Nexus 6P op de SD-kaart op te slaan

Wanneer je had gewild dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je Google Nexus 6P rechtstreeks worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Om dat te doen moet je de FOTO-applicatie openen. Als je dat hebt gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Als je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Google Nexus 6P