Motorola edge 30 neo te kunnen lokaliseren is in bepaalde situaties zeer waardeerbaar. Bijvoorbeeld, als je je Motorola edge 30 neo kwijt bent, is het handig om deze terug te kunnen vinden. En als je telefoon gestolen is, is het interessant om te weten dat je hem kunt lokaliseren. Ook zou je je echtgenoot kunnen bespioneren! In deze tutorial bekijken we de drie technieken om een Motorola edge 30 neo te traceren. Ten eerste hoe je jouw Google-account kunt gebruiken om de Motorola edge 30 neo te lokaliseren. Ten tweede hoe we de telefoon kunnen lokaliseren met een specifieke app. En ten derde laten we zien dat sommige antivirussoftware ook lokalisatiediensten aanbieden.

lokaliseren-motorola-edge-30-neo

Motorola edge 30 neo lokaliseren met je Google-account

Het is mogelijk om je Motorola edge 30 neo te lokaliseren met behulp van Google-account die gekoppeld is aan de telefoon. Hiervoor moet je een kleine optie op de telefoon activeren. Want je moet het Android Apparaat beheer inschakelen om het lokaliseren mogelijk te maken. Om dit te doen, moet je naar het Motorola edge 30 neo-instellingenmenu gaan, dan naar Beveiliging en ten slotte naar Apparaat beheer. Daar moet je Android Apparaat beheer aanvinken om het lokaliseren mogelijk te maken. Als dit gedaan is, hoef je alleen nog maar verbinding te maken met de volgende pagina: https://accounts.google.com/signin/v2/sl/pwd?service=androidconsole
om de Motorola edge 30 neo te traceren. Vanaf deze pagina is het ook mogelijk om andere nuttige acties uit te voeren. Zoals bijvoorbeeld: Vergrendel de Motorola edge 30 neo of wis de gegevens.

Motorola edge 30 neo lokaliseren met een gespecialiseerde applicatie

Als je meer functionaliteiten wilt, is het mogelijk om een applicatie te installeren. Er zijn inderdaad veel apps waarmee je jouw Motorola edge 30 neo kunt lokaliseren. Wij adviseren je onder andere:

waarmee je jouw telefoon gemakkelijk kunt lokaliseren. Je moet de applicatie downloaden en installeren. Zodra dit gedaan is, open je de app om te beginnen met het configureren van je opties. Hiermee kun je locatiegegevens verzenden, instructies naar de telefoon sturen en nog veel meer. Zie maar welke opties je wilt activeren.

Motorola edge 30 neo lokaliseren met een antivirus

Het is goed om te weten dat sommige telefoon-antivirussoftware geolokalisatie mogelijk maakt. Naast het beschermen van je Motorola edge 30 neo tegen kwaadaardige apps, kun je ook de telefoon lokaliseren. Dus als je een antivirus installeert, kun je twee vliegen in één klap slaan. Twee van de antivirusprogramma’s die de telefoon kunnen lokaliseren zijn Lookout of Kaspersky.