HUAWEI P20 te kunnen lokaliseren is in bepaalde situaties zeer waardeerbaar. Bijvoorbeeld, als je je HUAWEI P20 kwijt bent, is het handig om deze terug te kunnen vinden. En als je telefoon gestolen is, is het interessant om te weten dat je hem kunt lokaliseren. Ook zou je je echtgenoot kunnen bespioneren! In deze tutorial bekijken we de drie technieken om een HUAWEI P20 te traceren. Ten eerste hoe je jouw Google-account kunt gebruiken om de HUAWEI P20 te lokaliseren. Ten tweede hoe we de telefoon kunnen lokaliseren met een specifieke app. En ten derde laten we zien dat sommige antivirussoftware ook lokalisatiediensten aanbieden.

lokaliseren-huawei-p20

HUAWEI P20 lokaliseren met je Google-account

Het is mogelijk om je HUAWEI P20 te lokaliseren met behulp van Google-account die gekoppeld is aan de telefoon. Hiervoor moet je een kleine optie op de telefoon activeren. Want je moet het Android Apparaat beheer inschakelen om het lokaliseren mogelijk te maken. Om dit te doen, moet je naar het HUAWEI P20-instellingenmenu gaan, dan naar Beveiliging en ten slotte naar Apparaat beheer. Daar moet je Android Apparaat beheer aanvinken om het lokaliseren mogelijk te maken. Als dit gedaan is, hoef je alleen nog maar verbinding te maken met de volgende pagina: https://accounts.google.com/signin/v2/sl/pwd?service=androidconsole
om de HUAWEI P20 te traceren. Vanaf deze pagina is het ook mogelijk om andere nuttige acties uit te voeren. Zoals bijvoorbeeld: Vergrendel de HUAWEI P20 of wis de gegevens.

HUAWEI P20 lokaliseren met een gespecialiseerde applicatie

Als je meer functionaliteiten wilt, is het mogelijk om een applicatie te installeren. Er zijn inderdaad veel apps waarmee je jouw HUAWEI P20 kunt lokaliseren. Wij adviseren je onder andere:

waarmee je jouw telefoon gemakkelijk kunt lokaliseren. Je moet de applicatie downloaden en installeren. Zodra dit gedaan is, open je de app om te beginnen met het configureren van je opties. Hiermee kun je locatiegegevens verzenden, instructies naar de telefoon sturen en nog veel meer. Zie maar welke opties je wilt activeren.

HUAWEI P20 lokaliseren met een antivirus

Het is goed om te weten dat sommige telefoon-antivirussoftware geolokalisatie mogelijk maakt. Naast het beschermen van je HUAWEI P20 tegen kwaadaardige apps, kun je ook de telefoon lokaliseren. Dus als je een antivirus installeert, kun je twee vliegen in één klap slaan. Twee van de antivirusprogramma’s die de telefoon kunnen lokaliseren zijn Lookout of Kaspersky.