De wifi-verbinding van Xiaomi Redmi Note 4G is van essentieel belang. Want het is via haar dat je toegang hebt tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Vandaar dat het zo vervelend is als de wifi van je Xiaomi Redmi Note 4G wegvalt. Er kunnen meerdere redenen zijn waarom de wifi van een Xiaomi Redmi Note 4G zichzelf ontkoppelt. Eerst zullen we de locatie-instellingen bekijken. Ten tweede zullen we zien of applicaties de oorzaak van het probleem zouden kunnen zijn. Als laatste gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-xiaomi-redmi-note-4g

De wifi van de Xiaomi Redmi Note 4G valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van je Xiaomi Redmi Note 4G nogal vaak verbinding maakt en dan weer wegvalt, zullen we bepalen wat daar waarschijnlijk de oorzaak van is. Want , als je dit op je telefoon observeert, zou het hoogstwaarschijnlijk kunnen komen doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Deze is een parameter die je kunt gebruiken om je geolocatie te verbeteren met behulp van de wifi-netwerken die jouw Xiaomi Redmi Note 4G vindt. Vandaar dat het soms gebeurt dat de wifi van je Xiaomi Redmi Note 4G verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Als je wilt weten of dit de oorzaak is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, vervolgens VERBINDINGEN en dan LOCATIE, vervolgens en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou de kwestie opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhogen.

De wifi van de Xiaomi Redmi Note 4G valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van je Xiaomi Redmi Note 4G wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing dit veroorzaakt. Want het kan tenslotte voorkomen dat een toepassing in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Xiaomi Redmi Note 4G. Als je daarom wilt weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te verwijderen.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Xiaomi Redmi Note 4G

Op bepaalde telefoons zoals de Xiaomi Redmi Note 4G bestaat een optie die INTELLIGENT WIFI heet. Deze optie is bedoeld om altijd verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste opvangt. Als deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Xiaomi Redmi Note 4G’s wifi, dan maakt de Xiaomi Redmi Note 4G weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft alleen maar te bewegen, of twee netwerken zijn op gelijke afstand, en het kan zijn dat het probleem zich plaatsvindt. Zou je deze optie willen uitschakelen, moet je naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Xiaomi Redmi Note 4G

Als de wifi-verbindingsproblemen verschijnen na een update van je Xiaomi Redmi Note 4G, komt misschien daar het probleem van. Als dit zo is, raden we je aan de Xiaomi Redmi Note 4G opnieuw op te starten na je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.