De wifi-verbinding van Xiaomi Mi MIX Nano is zo goed als onmisbaar geworden. Het is namelijk via haar dat je toegang kunt hebben tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Daarom is het zo vervelend als de wifi van je Xiaomi Mi MIX Nano wegvalt. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de wifi van een Xiaomi Mi MIX Nano zichzelf ontkoppelt. Ten eerste zullen we de locatie-instellingen bekijken. Ten tweede zullen we zien of de toepassingen de oorzaak van het probleem zouden kunnen zijn. Als laatste gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-xiaomi-mi-mix-nano

De wifi van de Xiaomi Mi MIX Nano valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van jouw Xiaomi Mi MIX Nano nogal vaak verbinding maakt en dan weer wegvalt, kunnen we bepalen wat daar ongetwijfeld de oorzaak van is. Want , als je dit op jouw telefoon opmerkt, komt het hoogstwaarschijnlijk doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Dat is een parameter die gebruikt kan worden om je geolocatie te verbeteren door middel van de wifi-netwerken die jouw Xiaomi Mi MIX Nano vindt. Daarom gebeurt het soms dat de wifi van je Xiaomi Mi MIX Nano verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Als je wilt weten of dit de oorzaak is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, vervolgens VERBINDINGEN en dan LOCATIE, vervolgens en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou de zaak opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhogen.

De wifi van de Xiaomi Mi MIX Nano valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van jouw Xiaomi Mi MIX Nano wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing daar de oorzaak van is. Want het zou namelijk kunnen gebeuren dat een applicatie in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Xiaomi Mi MIX Nano. Om te weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te verwijderen.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Xiaomi Mi MIX Nano

Op bepaalde telefoons zoals de Xiaomi Mi MIX Nano kan een optie bestaan die INTELLIGENT WIFI heet. Deze optie heeft tot doel om steeds verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste opvangt. Indien deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Xiaomi Mi MIX Nano’s wifi, dan maakt de Xiaomi Mi MIX Nano weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft je enkel maar te verplaatsen, of twee netwerken zijn op vergelijkbare afstand, en het probleem zal kunnen plaatsvinden. Zou je deze optie willen uitschakelen, moet je naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Xiaomi Mi MIX Nano

Als de wifi-verbindingsproblemen optreden na een update van jouw Xiaomi Mi MIX Nano, komt soms daar het probleem van. Als dit het geval is, raden we je aan de Xiaomi Mi MIX Nano opnieuw op te starten nadat je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.