De wifi-verbinding van Wiko Jerry 3 is bijna onmisbaar geworden. Het is immers dankzij haar dat je toegang kunt hebben tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Daarom is het zo vervelend als de wifi van je Wiko Jerry 3 wegvalt. Er kunnen diverse redenen zijn waarom de wifi van een Wiko Jerry 3 zichzelf ontkoppelt. Eerst zullen we de locatie-instellingen controleren. Ten tweede zullen we zien of applicaties de oorzaak van het probleem zouden kunnen zijn. Ten slotte gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-Wiko-Jerry-3

De wifi van de Wiko Jerry 3 valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van je Wiko Jerry 3 herhaaldelijk verbinding maakt en dan weer wegvalt, kunnen we bepalen wat daar vermoedelijk de oorzaak van is. Want , als je dit op je telefoon opmerkt, zou het hoogstwaarschijnlijk kunnen komen doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Dit is een parameter die gebruikt kan worden om je geolocatie te verbeteren door middel van de wifi-netwerken die jouw Wiko Jerry 3 vindt. Daarom gebeurt het soms dat de wifi van je Wiko Jerry 3 verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Om te weten of dit de oorzaak is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, vervolgens VERBINDINGEN en dan LOCATIE, vervolgens en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou de kwestie opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhogen.

De wifi van de Wiko Jerry 3 valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van je Wiko Jerry 3 wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing dit veroorzaakt. Want het zou namelijk kunnen gebeuren dat een toepassing in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Wiko Jerry 3. Om te weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te elimineren.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Wiko Jerry 3

Op sommige telefoons zoals de Wiko Jerry 3 kan een optie bestaan die INTELLIGENT WIFI heet. Deze optie is bedoeld om altijd verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste opvangt. Wanneer deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Wiko Jerry 3’s wifi, dan maakt de Wiko Jerry 3 weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft je alleen maar te verplaatsen, of twee netwerken zijn op vergelijkbare afstand, en het probleem zal kunnen plaatsvinden. Zou je deze optie willen uitschakelen, ga dan naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Wiko Jerry 3

Als de wifi-verbindingsproblemen zich manifesteren na een update van je Wiko Jerry 3, komt misschien daar het probleem van. Als dat het geval is, raden we je aan de Wiko Jerry 3 opnieuw op te starten na je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.