De wifi-verbinding van Wiko JERRY 2 is vrijwel onvermijdelijk geworden. Het is immers via haar dat je toegang kunt hebben tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Daarom is het zo vervelend als de wifi van je Wiko JERRY 2 wegvalt. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de wifi van een Wiko JERRY 2 zichzelf ontkoppelt. Eerst zullen we de locatie-instellingen bekijken. Vervolgens zullen we zien of applicaties de oorzaak van het probleem zouden kunnen zijn. Als laatste gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-wiko-jerry-2

De wifi van de Wiko JERRY 2 valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van jouw Wiko JERRY 2 herhaaldelijk verbinding maakt en dan weer wegvalt, zullen we bepalen wat daar waarschijnlijk de oorzaak van is. Want , als je dit op jouw telefoon opmerkt, komt het hoogstwaarschijnlijk doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Dat is een parameter die je kunt gebruiken om je geolocatie te verbeteren door middel van de wifi-netwerken die jouw Wiko JERRY 2 vindt. Vandaar dat het weleens gebeurt dat de wifi van je Wiko JERRY 2 verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Om te weten of dit de oorzaak is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, vervolgens VERBINDINGEN en dan LOCATIE, vervolgens en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou de zaak opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhoogd worden.

De wifi van de Wiko JERRY 2 valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van jouw Wiko JERRY 2 wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing daar de oorzaak van is. Want het zou namelijk kunnen gebeuren dat een applicatie in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Wiko JERRY 2. Als je daarom wilt weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te elimineren.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Wiko JERRY 2

Op bepaalde telefoons zoals de Wiko JERRY 2 bestaat een optie die INTELLIGENT WIFI heet. Deze optie is bedoeld om steeds verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste opvangt. Indien deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Wiko JERRY 2’s wifi, dan maakt de Wiko JERRY 2 weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft enkel maar te bewegen, of twee netwerken zijn op vergelijkbare afstand, en het probleem zal kunnen gebeuren. Als je dan deze optie wilt uitschakelen, ga dan naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Wiko JERRY 2

Als de wifi-verbindingsproblemen verschijnen na een update van jouw Wiko JERRY 2, komt soms daar het probleem van. Als dat aan de orde is, raden we je aan de Wiko JERRY 2 opnieuw te resetten nadat je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.