De wifi-verbinding van Wiko Cink Peax 2 is van essentieel belang. Want het is via haar dat je toegang hebt tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Daarom is het zo vervelend als de wifi van je Wiko Cink Peax 2 wegvalt. Er kunnen diverse redenen zijn waarom de wifi van een Wiko Cink Peax 2 zichzelf ontkoppelt. Eerst zullen we de locatie-instellingen nagaan. Dan zullen we zien of applicaties de oorzaak van het probleem zouden kunnen zijn. Als laatste gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-wiko-cink-peax-2

De wifi van de Wiko Cink Peax 2 valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van je Wiko Cink Peax 2 herhaaldelijk verbinding maakt en dan weer wegvalt, zullen we bepalen wat daar waarschijnlijk de oorzaak van is. Want , als je dit op je telefoon observeert, zou het heel goed kunnen komen doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Dat is een parameter die je kunt gebruiken om je geolocatie te verbeteren door middel van de wifi-netwerken die jouw Wiko Cink Peax 2 vindt. Vandaar dat het soms gebeurt dat de wifi van je Wiko Cink Peax 2 verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Om te weten of dit het geval is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, vervolgens VERBINDINGEN en dan LOCATIE, vervolgens en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou de kwestie opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhoogd worden.

De wifi van de Wiko Cink Peax 2 valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van je Wiko Cink Peax 2 wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing dit veroorzaakt. Want het kan tenslotte gebeuren dat een applicatie in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Wiko Cink Peax 2. Als je daarom wilt weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te elimineren.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Wiko Cink Peax 2

Op sommige telefoons zoals de Wiko Cink Peax 2 kan een optie bestaan die INTELLIGENT WIFI wordt genoemd. Deze optie heeft tot doel om altijd verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste capteert. Ingeval deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Wiko Cink Peax 2’s wifi, dan maakt de Wiko Cink Peax 2 weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft je alleen maar te verplaatsen, of twee netwerken zijn op vergelijkbare afstand, en het probleem zal kunnen plaatsvinden. Als je dan deze optie wilt uitschakelen, ga dan naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Wiko Cink Peax 2

Als de wifi-verbindingsproblemen zich manifesteren na een update van je Wiko Cink Peax 2, komt misschien daar het probleem van. Als dat aan de orde is, raden we je aan de Wiko Cink Peax 2 opnieuw op te starten nadat je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.