De wifi-verbinding van Ulefone S9 is bijna onvermijdelijk geworden. Het is namelijk via haar dat je toegang kunt hebben tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Daarom is het zo vervelend als de wifi van je Ulefone S9 wegvalt. Er kunnen meerdere redenen zijn waarom de wifi van een Ulefone S9 zichzelf ontkoppelt. Eerst zullen we de locatie-instellingen nagaan. Dan zullen we zien of applicaties de oorzaak van het probleem zouden kunnen zijn. Als laatste gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-ulefone-s9

De wifi van de Ulefone S9 valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van jouw Ulefone S9 herhaaldelijk verbinding maakt en dan weer wegvalt, kunnen we bepalen wat daar vermoedelijk de oorzaak van is. Want , als je dit op jouw telefoon observeert, komt het vast doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Dit is een parameter die je kunt gebruiken om je geolocatie te verbeteren door middel van de wifi-netwerken die jouw Ulefone S9 vindt. Daarom gebeurt het af en toe dat de wifi van je Ulefone S9 verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Als je wilt weten of dit het geval is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, vervolgens VERBINDINGEN en dan LOCATIE, vervolgens en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou de zaak opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhogen.

De wifi van de Ulefone S9 valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van jouw Ulefone S9 wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing dit veroorzaakt. Want het kan tenslotte het geval zijn dat een applicatie in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Ulefone S9. Om te weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te deïnstalleren.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Ulefone S9

Op bepaalde telefoons zoals de Ulefone S9 bestaat een optie die INTELLIGENT WIFI wordt genoemd. Deze optie heeft tot doel om steeds verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste opvangt. Indien deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Ulefone S9’s wifi, dan maakt de Ulefone S9 weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft je alleen maar te verplaatsen, of twee netwerken zijn op gelijke afstand, en het fenomeen zal kunnen gebeuren. Als je dan deze optie wilt uitschakelen, ga dan naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Ulefone S9

Als de wifi-verbindingsproblemen optreden na een update van jouw Ulefone S9, komt misschien daar het probleem van. Als dit aan de orde is, raden we je aan de Ulefone S9 opnieuw op te starten na je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.