De wifi-verbinding van Samsung Galaxy Trend is zowat onmisbaar geworden. Want het is dankzij haar dat je toegang kunt hebben tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Daarom is het zo vervelend als de wifi van je Samsung Galaxy Trend wegvalt. Er kunnen diverse redenen zijn waarom de wifi van een Samsung Galaxy Trend zichzelf ontkoppelt. Eerst zullen we de locatie-instellingen bekijken. Dan zullen we zien of applicaties de oorzaak van het probleem zouden kunnen zijn. Als laatste gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-samsung-galaxy-trend

De wifi van de Samsung Galaxy Trend valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van jouw Samsung Galaxy Trend nogal vaak verbinding maakt en dan weer wegvalt, zullen we bepalen wat daar ongetwijfeld de oorzaak van is. Namelijk, als je dit op jouw telefoon observeert, zou het heel goed kunnen komen doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Dit is een parameter die je kunt gebruiken om je geolocatie te verbeteren met behulp van de wifi-netwerken die jouw Samsung Galaxy Trend vindt. Vandaar dat het weleens gebeurt dat de wifi van je Samsung Galaxy Trend verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Als je wilt weten of dit de oorzaak is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, vervolgens VERBINDINGEN en dan LOCATIE, daarna en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou de zaak opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhoogd worden.

De wifi van de Samsung Galaxy Trend valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van jouw Samsung Galaxy Trend wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing dit veroorzaakt. Want het zou namelijk kunnen gebeuren dat een toepassing in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Samsung Galaxy Trend. Als je daarom wilt weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te verwijderen.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Samsung Galaxy Trend

Op sommige telefoons zoals de Samsung Galaxy Trend kan een optie bestaan die INTELLIGENT WIFI wordt genoemd. Deze optie heeft tot doel om steeds verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste capteert. Indien deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Samsung Galaxy Trend’s wifi, dan maakt de Samsung Galaxy Trend weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft je alleen maar te verplaatsen, of twee netwerken zijn op gelijke afstand, en het fenomeen zal kunnen plaatsvinden. Als je dan deze optie wilt uitschakelen, moet je naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Samsung Galaxy Trend

Als de wifi-verbindingsproblemen zich manifesteren na een update van jouw Samsung Galaxy Trend, komt soms daar het probleem van. Als dat zo is, raden we je aan de Samsung Galaxy Trend opnieuw op te starten na je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.