De wifi-verbinding van Samsung Galaxy Ace 4 is zo goed als onmisbaar geworden. Want het is dankzij haar dat je toegang hebt tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Vandaar dat het zo vervelend is als de wifi van je Samsung Galaxy Ace 4 wegvalt. Er kunnen meerdere redenen zijn waarom de wifi van een Samsung Galaxy Ace 4 zichzelf ontkoppelt. Ten eerste zullen we de locatie-instellingen bekijken. Vervolgens zullen we zien of applicaties de oorzaak van het probleem zouden kunnen zijn. Als laatste gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-samsung-galaxy-ace-4

De wifi van de Samsung Galaxy Ace 4 valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van jouw Samsung Galaxy Ace 4 herhaaldelijk verbinding maakt en dan weer wegvalt, zullen we bepalen wat daar ongetwijfeld de oorzaak van is. Want , als je dit op jouw telefoon observeert, zou het heel goed kunnen komen doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Dit is een parameter die je kunt gebruiken om je geolocatie te verbeteren met behulp van de wifi-netwerken die jouw Samsung Galaxy Ace 4 vindt. Daarom gebeurt het af en toe dat de wifi van je Samsung Galaxy Ace 4 verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Als je wilt weten of dit de oorzaak is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, vervolgens VERBINDINGEN en dan LOCATIE, daarna en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou de zaak opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhoogd worden.

De wifi van de Samsung Galaxy Ace 4 valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van jouw Samsung Galaxy Ace 4 wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing daar de oorzaak van is. Want het zou namelijk kunnen gebeuren dat een toepassing in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Samsung Galaxy Ace 4. Als je daarom wilt weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te verwijderen.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Samsung Galaxy Ace 4

Op sommige telefoons zoals de Samsung Galaxy Ace 4 kan een optie bestaan die INTELLIGENT WIFI heet. Deze optie heeft tot doel om altijd verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste opvangt. Ingeval deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Samsung Galaxy Ace 4’s wifi, dan maakt de Samsung Galaxy Ace 4 weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft alleen maar te bewegen, of twee netwerken zijn op gelijke afstand, en het kan zijn dat het fenomeen zich plaatsvindt. Zou je deze optie willen uitschakelen, ga dan naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Samsung Galaxy Ace 4

Als de wifi-verbindingsproblemen zich manifesteren na een update van jouw Samsung Galaxy Ace 4, komt eventueel daar het probleem van. Als dat zo is, raden we je aan de Samsung Galaxy Ace 4 opnieuw te resetten na je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.