De wifi-verbinding van Samsung Galaxy A5 2017 is vrijwel onvermijdelijk geworden. Want het is dankzij haar dat je toegang kunt hebben tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Daarom is het zo vervelend als de wifi van je Samsung Galaxy A5 2017 wegvalt. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de wifi van een Samsung Galaxy A5 2017 zichzelf ontkoppelt. Eerst zullen we de locatie-instellingen controleren. Ten tweede zullen we zien of de toepassingen de oorzaak van het probleem kunnen zijn. Ten slotte gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-samsung-galaxy-a5-2017

De wifi van de Samsung Galaxy A5 2017 valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van je Samsung Galaxy A5 2017 nogal vaak verbinding maakt en dan weer wegvalt, kunnen we bepalen wat daar waarschijnlijk de oorzaak van is. Want , als je dit op je telefoon waarneemt, zou het heel goed kunnen komen doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Dit is een parameter die gebruikt kan worden om je geolocatie te verbeteren door middel van de wifi-netwerken die jouw Samsung Galaxy A5 2017 vindt. Daarom gebeurt het soms dat de wifi van je Samsung Galaxy A5 2017 verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Om te weten of dit het geval is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, en dan VERBINDINGEN en dan LOCATIE, daarna en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou de zaak opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhogen.

De wifi van de Samsung Galaxy A5 2017 valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van je Samsung Galaxy A5 2017 wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing dit veroorzaakt. Want het kan immers voorkomen dat een applicatie in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Samsung Galaxy A5 2017. Om te weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te elimineren.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Samsung Galaxy A5 2017

Op sommige telefoons zoals de Samsung Galaxy A5 2017 bestaat een optie die INTELLIGENT WIFI wordt genoemd. Deze optie is bedoeld om steeds verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste opvangt. Ingeval deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Samsung Galaxy A5 2017’s wifi, dan maakt de Samsung Galaxy A5 2017 weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft je alleen maar te verplaatsen, of twee netwerken zijn op gelijke afstand, en het kan zijn dat het probleem zich plaatsvindt. Zou je deze optie willen uitschakelen, ga dan naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Samsung Galaxy A5 2017

Als de wifi-verbindingsproblemen optreden na een update van je Samsung Galaxy A5 2017, komt eventueel daar het probleem van. Als dat zo is, raden we je aan de Samsung Galaxy A5 2017 opnieuw op te starten na je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.