De wifi-verbinding van Orange Nura is vrijwel onmisbaar geworden. Het is immers via haar dat je toegang kunt hebben tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Daarom is het zo vervelend als de wifi van je Orange Nura wegvalt. Er kunnen diverse redenen zijn waarom de wifi van een Orange Nura zichzelf ontkoppelt. Ten eerste zullen we de locatie-instellingen bekijken. Ten tweede zullen we zien of de toepassingen de oorzaak van het probleem kunnen zijn. Ten slotte gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-orange-nura

De wifi van de Orange Nura valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van je Orange Nura nogal vaak verbinding maakt en dan weer wegvalt, zullen we bepalen wat daar ongetwijfeld de oorzaak van is. Want , als je dit op je telefoon waarneemt, komt het wellicht doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Deze is een parameter die je kunt gebruiken om je geolocatie te verbeteren door middel van de wifi-netwerken die jouw Orange Nura vindt. Vandaar dat het weleens gebeurt dat de wifi van je Orange Nura verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Als je wilt weten of dit de oorzaak is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, vervolgens VERBINDINGEN en dan LOCATIE, vervolgens en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou de zaak opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhogen.

De wifi van de Orange Nura valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van je Orange Nura wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing daar de oorzaak van is. Want het kan namelijk gebeuren dat een applicatie in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Orange Nura. Als je daarom wilt weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te elimineren.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Orange Nura

Op bepaalde telefoons zoals de Orange Nura bestaat een optie die INTELLIGENT WIFI wordt genoemd. Deze optie heeft tot doel om steeds verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste capteert. Indien deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Orange Nura’s wifi, dan maakt de Orange Nura weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft enkel maar te bewegen, of twee netwerken zijn op gelijke afstand, en het fenomeen zal kunnen gebeuren. Zou je deze optie willen uitschakelen, ga dan naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Orange Nura

Als de wifi-verbindingsproblemen verschijnen na een update van je Orange Nura, komt soms daar het probleem van. Als dit het geval is, raden we je aan de Orange Nura opnieuw op te starten na je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.