De wifi-verbinding van Motorola Moto Z Force is van essentieel belang. Want het is dankzij haar dat je toegang kunt hebben tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Daarom is het zo vervelend als de wifi van je Motorola Moto Z Force wegvalt. Er kunnen meerdere redenen zijn waarom de wifi van een Motorola Moto Z Force zichzelf ontkoppelt. Ten eerste zullen we de locatie-instellingen bekijken. Ten tweede zullen we zien of de toepassingen de oorzaak van het probleem zouden kunnen zijn. Als laatste gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-motorola-moto-z-force

De wifi van de Motorola Moto Z Force valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van je Motorola Moto Z Force herhaaldelijk verbinding maakt en dan weer wegvalt, kunnen we bepalen wat daar ongetwijfeld de oorzaak van is. Namelijk, als je dit op je telefoon waarneemt, zou het hoogstwaarschijnlijk kunnen komen doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Deze is een parameter die je kunt gebruiken om je geolocatie te verbeteren met behulp van de wifi-netwerken die jouw Motorola Moto Z Force vindt. Daarom gebeurt het soms dat de wifi van je Motorola Moto Z Force verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Als je wilt weten of dit het geval is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, en dan VERBINDINGEN en dan LOCATIE, daarna en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou de kwestie opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhoogd worden.

De wifi van de Motorola Moto Z Force valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van je Motorola Moto Z Force wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing dit veroorzaakt. Want het kan immers het geval zijn dat een toepassing in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Motorola Moto Z Force. Om te weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te verwijderen.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Motorola Moto Z Force

Op bepaalde telefoons zoals de Motorola Moto Z Force kan een optie bestaan die INTELLIGENT WIFI wordt genoemd. Deze optie is bedoeld om steeds verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste capteert. Ingeval deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Motorola Moto Z Force’s wifi, dan maakt de Motorola Moto Z Force weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft enkel maar te bewegen, of twee netwerken zijn op vergelijkbare afstand, en het kan zijn dat het probleem zich plaatsvindt. Als je dan deze optie wilt uitschakelen, moet je naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Motorola Moto Z Force

Als de wifi-verbindingsproblemen verschijnen na een update van je Motorola Moto Z Force, komt misschien daar het probleem van. Als dit zo is, raden we je aan de Motorola Moto Z Force opnieuw te resetten nadat je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.