De wifi-verbinding van M HORSE Pure 2 is bijna onmisbaar geworden. Het is immers via haar dat je toegang kunt hebben tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Daarom is het zo vervelend als de wifi van je M HORSE Pure 2 wegvalt. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de wifi van een M HORSE Pure 2 zichzelf ontkoppelt. Eerst zullen we de locatie-instellingen bekijken. Vervolgens zullen we zien of de toepassingen de oorzaak van het probleem kunnen zijn. Als laatste gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-m-horse-pure-2

De wifi van de M HORSE Pure 2 valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van jouw M HORSE Pure 2 herhaaldelijk verbinding maakt en dan weer wegvalt, kunnen we bepalen wat daar ongetwijfeld de oorzaak van is. Namelijk, als je dit op jouw telefoon waarneemt, zou het hoogstwaarschijnlijk kunnen komen doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Dit is een parameter die gebruikt kan worden om je geolocatie te verbeteren met behulp van de wifi-netwerken die jouw M HORSE Pure 2 vindt. Vandaar dat het weleens gebeurt dat de wifi van je M HORSE Pure 2 verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Om te weten of dit de oorzaak is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, vervolgens VERBINDINGEN en dan LOCATIE, daarna en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou de zaak opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhogen.

De wifi van de M HORSE Pure 2 valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van jouw M HORSE Pure 2 wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing daar de oorzaak van is. Want het zou namelijk kunnen gebeuren dat een applicatie in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw M HORSE Pure 2. Om te weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te verwijderen.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de M HORSE Pure 2

Op bepaalde telefoons zoals de M HORSE Pure 2 kan een optie bestaan die INTELLIGENT WIFI heet. Deze optie is bedoeld om steeds verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste opvangt. Ingeval deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de M HORSE Pure 2’s wifi, dan maakt de M HORSE Pure 2 weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft je alleen maar te verplaatsen, of twee netwerken zijn op gelijke afstand, en het kan zijn dat het probleem zich plaatsvindt. Als je dan deze optie wilt uitschakelen, moet je naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de M HORSE Pure 2

Als de wifi-verbindingsproblemen optreden na een update van jouw M HORSE Pure 2, komt misschien daar het probleem van. Als dit zo is, raden we je aan de M HORSE Pure 2 opnieuw op te starten na je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.