De wifi-verbinding van M HORSE Pure 1 is zo goed als onmisbaar geworden. Het is namelijk via haar dat je toegang hebt tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Vandaar dat het zo vervelend is als de wifi van je M HORSE Pure 1 wegvalt. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de wifi van een M HORSE Pure 1 zichzelf ontkoppelt. Ten eerste zullen we de locatie-instellingen nagaan. Dan zullen we zien of applicaties de oorzaak van het probleem kunnen zijn. Ten slotte gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-m-horse-pure-1

De wifi van de M HORSE Pure 1 valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van je M HORSE Pure 1 nogal vaak verbinding maakt en dan weer wegvalt, kunnen we bepalen wat daar ongetwijfeld de oorzaak van is. Want , als je dit op je telefoon waarneemt, komt het vast doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Dit is een parameter die je kunt gebruiken om je geolocatie te verbeteren met behulp van de wifi-netwerken die jouw M HORSE Pure 1 vindt. Vandaar dat het soms gebeurt dat de wifi van je M HORSE Pure 1 verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Als je wilt weten of dit de oorzaak is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, en dan VERBINDINGEN en dan LOCATIE, daarna en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou de kwestie opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhogen.

De wifi van de M HORSE Pure 1 valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van je M HORSE Pure 1 wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing dit veroorzaakt. Want het zou namelijk kunnen gebeuren dat een toepassing in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw M HORSE Pure 1. Om te weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te deïnstalleren.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de M HORSE Pure 1

Op sommige telefoons zoals de M HORSE Pure 1 bestaat een optie die INTELLIGENT WIFI wordt genoemd. Deze optie heeft tot doel om steeds verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste opvangt. Wanneer deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de M HORSE Pure 1’s wifi, dan maakt de M HORSE Pure 1 weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft je alleen maar te verplaatsen, of twee netwerken zijn op gelijke afstand, en het kan zijn dat het fenomeen zich plaatsvindt. Als je dan deze optie wilt uitschakelen, ga dan naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de M HORSE Pure 1

Als de wifi-verbindingsproblemen zich manifesteren na een update van je M HORSE Pure 1, komt eventueel daar het probleem van. Als dat aan de orde is, raden we je aan de M HORSE Pure 1 opnieuw te resetten na je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.