De wifi-verbinding van Logicom Moov is vrijwel onvermijdelijk geworden. Want het is via haar dat je toegang kunt hebben tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Daarom is het zo vervelend als de wifi van je Logicom Moov wegvalt. Er kunnen meerdere redenen zijn waarom de wifi van een Logicom Moov zichzelf ontkoppelt. Als eerste zullen we de locatie-instellingen bekijken. Vervolgens zullen we zien of applicaties de oorzaak van het probleem zouden kunnen zijn. Ten slotte gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-logicom-moov

De wifi van de Logicom Moov valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van jouw Logicom Moov herhaaldelijk verbinding maakt en dan weer wegvalt, kunnen we bepalen wat daar ongetwijfeld de oorzaak van is. Want , als je dit op jouw telefoon opmerkt, zou het hoogstwaarschijnlijk kunnen komen doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Dat is een parameter die gebruikt kan worden om je geolocatie te verbeteren door middel van de wifi-netwerken die jouw Logicom Moov vindt. Vandaar dat het soms gebeurt dat de wifi van je Logicom Moov verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Als je wilt weten of dit het geval is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, en dan VERBINDINGEN en dan LOCATIE, vervolgens en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou de kwestie opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhoogd worden.

De wifi van de Logicom Moov valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van jouw Logicom Moov wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing daar de oorzaak van is. Want het kan namelijk gebeuren dat een toepassing in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Logicom Moov. Als je daarom wilt weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te verwijderen.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Logicom Moov

Op bepaalde telefoons zoals de Logicom Moov kan een optie bestaan die INTELLIGENT WIFI heet. Deze optie heeft tot doel om altijd verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste opvangt. Als deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Logicom Moov’s wifi, dan maakt de Logicom Moov weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft je enkel maar te verplaatsen, of twee netwerken zijn op gelijke afstand, en het probleem zal kunnen plaatsvinden. Als je dan deze optie wilt uitschakelen, moet je naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Logicom Moov

Als de wifi-verbindingsproblemen verschijnen na een update van jouw Logicom Moov, komt soms daar het probleem van. Als dat zo is, raden we je aan de Logicom Moov opnieuw op te starten na je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.