De wifi-verbinding van LG G7 ThinQ is zo goed als onmisbaar geworden. Want het is dankzij haar dat je toegang kunt hebben tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Vandaar dat het zo vervelend is als de wifi van je LG G7 ThinQ wegvalt. Er kunnen diverse redenen zijn waarom de wifi van een LG G7 ThinQ zichzelf ontkoppelt. Eerst zullen we de locatie-instellingen bekijken. Dan zullen we zien of de toepassingen de oorzaak van het probleem kunnen zijn. Als laatste gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-LG-G7-ThinQ

De wifi van de LG G7 ThinQ valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van je LG G7 ThinQ nogal vaak verbinding maakt en dan weer wegvalt, zullen we bepalen wat daar vermoedelijk de oorzaak van is. Want , als je dit op je telefoon opmerkt, komt het wellicht doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Deze is een parameter die gebruikt kan worden om je geolocatie te verbeteren met behulp van de wifi-netwerken die jouw LG G7 ThinQ vindt. Vandaar dat het weleens gebeurt dat de wifi van je LG G7 ThinQ verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Om te weten of dit de oorzaak is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, en dan VERBINDINGEN en dan LOCATIE, vervolgens en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou het probleem opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhogen.

De wifi van de LG G7 ThinQ valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van je LG G7 ThinQ wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing dit veroorzaakt. Want het zou namelijk kunnen gebeuren dat een toepassing in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw LG G7 ThinQ. Om te weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te deïnstalleren.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de LG G7 ThinQ

Op sommige telefoons zoals de LG G7 ThinQ bestaat een optie die INTELLIGENT WIFI wordt genoemd. Deze optie heeft tot doel om steeds verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste opvangt. Ingeval deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de LG G7 ThinQ’s wifi, dan maakt de LG G7 ThinQ weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft je enkel maar te verplaatsen, of twee netwerken zijn op vergelijkbare afstand, en het probleem zal kunnen plaatsvinden. Als je dan deze optie wilt uitschakelen, moet je naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de LG G7 ThinQ

Als de wifi-verbindingsproblemen zich manifesteren na een update van je LG G7 ThinQ, komt misschien daar het probleem van. Als dit het geval is, raden we je aan de LG G7 ThinQ opnieuw op te starten na je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.