De wifi-verbinding van Lenovo Yoga Tablet 2 is zo goed als onmisbaar geworden. Het is immers dankzij haar dat je toegang kunt hebben tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Daarom is het zo vervelend als de wifi van je Lenovo Yoga Tablet 2 wegvalt. Er kunnen meerdere redenen zijn waarom de wifi van een Lenovo Yoga Tablet 2 zichzelf ontkoppelt. Eerst zullen we de locatie-instellingen bekijken. Vervolgens zullen we zien of de toepassingen de oorzaak van het probleem kunnen zijn. Als laatste gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-Lenovo-Yoga-Tablet-2

De wifi van de Lenovo Yoga Tablet 2 valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van jouw Lenovo Yoga Tablet 2 herhaaldelijk verbinding maakt en dan weer wegvalt, kunnen we bepalen wat daar vermoedelijk de oorzaak van is. Want , als je dit op jouw telefoon opmerkt, zou het hoogstwaarschijnlijk kunnen komen doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Dat is een parameter die je kunt gebruiken om je geolocatie te verbeteren met behulp van de wifi-netwerken die jouw Lenovo Yoga Tablet 2 vindt. Daarom gebeurt het af en toe dat de wifi van je Lenovo Yoga Tablet 2 verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Als je wilt weten of dit de oorzaak is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, vervolgens VERBINDINGEN en dan LOCATIE, daarna en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou de kwestie opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhoogd worden.

De wifi van de Lenovo Yoga Tablet 2 valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van jouw Lenovo Yoga Tablet 2 wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing daar de oorzaak van is. Want het zou namelijk kunnen gebeuren dat een applicatie in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Lenovo Yoga Tablet 2. Als je daarom wilt weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te elimineren.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Lenovo Yoga Tablet 2

Op bepaalde telefoons zoals de Lenovo Yoga Tablet 2 bestaat een optie die INTELLIGENT WIFI heet. Deze optie is bedoeld om altijd verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste opvangt. Als deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Lenovo Yoga Tablet 2’s wifi, dan maakt de Lenovo Yoga Tablet 2 weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft je alleen maar te verplaatsen, of twee netwerken zijn op gelijke afstand, en het kan zijn dat het probleem zich plaatsvindt. Zou je deze optie willen uitschakelen, moet je naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Lenovo Yoga Tablet 2

Als de wifi-verbindingsproblemen zich manifesteren na een update van jouw Lenovo Yoga Tablet 2, komt misschien daar het probleem van. Als dit zo is, raden we je aan de Lenovo Yoga Tablet 2 opnieuw te resetten na je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.