De wifi-verbinding van Kazam is bijna onmisbaar geworden. Het is namelijk via haar dat je toegang kunt hebben tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Vandaar dat het zo vervelend is als de wifi van je Kazam wegvalt. Er kunnen diverse redenen zijn waarom de wifi van een Kazam zichzelf ontkoppelt. Ten eerste zullen we de locatie-instellingen nagaan. Vervolgens zullen we zien of de toepassingen de oorzaak van het probleem kunnen zijn. Ten slotte gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-kazam

De wifi van de Kazam valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van jouw Kazam nogal vaak verbinding maakt en dan weer wegvalt, zullen we bepalen wat daar vermoedelijk de oorzaak van is. Want , als je dit op jouw telefoon opmerkt, zou het heel goed kunnen komen doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Deze is een parameter die gebruikt kan worden om je geolocatie te verbeteren met behulp van de wifi-netwerken die jouw Kazam vindt. Vandaar dat het soms gebeurt dat de wifi van je Kazam verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Als je wilt weten of dit de oorzaak is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, en dan VERBINDINGEN en dan LOCATIE, vervolgens en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou het probleem opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhogen.

De wifi van de Kazam valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van jouw Kazam wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing daar de oorzaak van is. Want het zou namelijk kunnen gebeuren dat een applicatie in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Kazam. Als je daarom wilt weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te verwijderen.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Kazam

Op bepaalde telefoons zoals de Kazam kan een optie bestaan die INTELLIGENT WIFI wordt genoemd. Deze optie is bedoeld om steeds verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste capteert. Als deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Kazam’s wifi, dan maakt de Kazam weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft je enkel maar te verplaatsen, of twee netwerken zijn op gelijke afstand, en het fenomeen zal kunnen gebeuren. Zou je deze optie willen uitschakelen, moet je naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Kazam

Als de wifi-verbindingsproblemen zich manifesteren na een update van jouw Kazam, komt misschien daar het probleem van. Als dat zo is, raden we je aan de Kazam opnieuw te resetten nadat je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.