De wifi-verbinding van Huawei MediaPad T3 is van essentieel belang. Want het is dankzij haar dat je toegang hebt tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Daarom is het zo vervelend als de wifi van je Huawei MediaPad T3 wegvalt. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de wifi van een Huawei MediaPad T3 zichzelf ontkoppelt. Eerst zullen we de locatie-instellingen controleren. Ten tweede zullen we zien of applicaties de oorzaak van het probleem zouden kunnen zijn. Als laatste gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-Huawei-MediaPad-T3

De wifi van de Huawei MediaPad T3 valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van je Huawei MediaPad T3 nogal vaak verbinding maakt en dan weer wegvalt, zullen we bepalen wat daar waarschijnlijk de oorzaak van is. Namelijk, als je dit op je telefoon opmerkt, zou het heel goed kunnen komen doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Deze is een parameter die je kunt gebruiken om je geolocatie te verbeteren door middel van de wifi-netwerken die jouw Huawei MediaPad T3 vindt. Daarom gebeurt het af en toe dat de wifi van je Huawei MediaPad T3 verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Om te weten of dit het geval is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, en dan VERBINDINGEN en dan LOCATIE, vervolgens en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou de kwestie opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhogen.

De wifi van de Huawei MediaPad T3 valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van je Huawei MediaPad T3 wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing dit veroorzaakt. Want het kan immers voorkomen dat een toepassing in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Huawei MediaPad T3. Als je daarom wilt weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te deïnstalleren.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Huawei MediaPad T3

Op sommige telefoons zoals de Huawei MediaPad T3 bestaat een optie die INTELLIGENT WIFI wordt genoemd. Deze optie is bedoeld om altijd verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste opvangt. Als deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Huawei MediaPad T3’s wifi, dan maakt de Huawei MediaPad T3 weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft alleen maar te bewegen, of twee netwerken zijn op vergelijkbare afstand, en het kan zijn dat het fenomeen zich plaatsvindt. Als je dan deze optie wilt uitschakelen, moet je naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Huawei MediaPad T3

Als de wifi-verbindingsproblemen zich manifesteren na een update van je Huawei MediaPad T3, komt misschien daar het probleem van. Als dat aan de orde is, raden we je aan de Huawei MediaPad T3 opnieuw op te starten na je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.