De wifi-verbinding van Huawei Ascend Mate 7 is vrijwel onmisbaar geworden. Want het is via haar dat je toegang hebt tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Vandaar dat het zo vervelend is als de wifi van je Huawei Ascend Mate 7 wegvalt. Er kunnen diverse redenen zijn waarom de wifi van een Huawei Ascend Mate 7 zichzelf ontkoppelt. Eerst zullen we de locatie-instellingen nagaan. Dan zullen we zien of applicaties de oorzaak van het probleem zouden kunnen zijn. Als laatste gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-huawei-ascend-mate-7

De wifi van de Huawei Ascend Mate 7 valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van jouw Huawei Ascend Mate 7 nogal vaak verbinding maakt en dan weer wegvalt, zullen we bepalen wat daar waarschijnlijk de oorzaak van is. Want , als je dit op jouw telefoon observeert, zou het heel goed kunnen komen doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Deze is een parameter die je kunt gebruiken om je geolocatie te verbeteren met behulp van de wifi-netwerken die jouw Huawei Ascend Mate 7 vindt. Vandaar dat het soms gebeurt dat de wifi van je Huawei Ascend Mate 7 verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Om te weten of dit het geval is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, vervolgens VERBINDINGEN en dan LOCATIE, daarna en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou het probleem opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhogen.

De wifi van de Huawei Ascend Mate 7 valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van jouw Huawei Ascend Mate 7 wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing dit veroorzaakt. Want het kan namelijk gebeuren dat een applicatie in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Huawei Ascend Mate 7. Om te weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te verwijderen.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Huawei Ascend Mate 7

Op sommige telefoons zoals de Huawei Ascend Mate 7 kan een optie bestaan die INTELLIGENT WIFI wordt genoemd. Deze optie is bedoeld om altijd verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste capteert. Indien deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Huawei Ascend Mate 7’s wifi, dan maakt de Huawei Ascend Mate 7 weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft je alleen maar te verplaatsen, of twee netwerken zijn op gelijke afstand, en het kan zijn dat het probleem zich plaatsvindt. Zou je deze optie willen uitschakelen, ga dan naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Huawei Ascend Mate 7

Als de wifi-verbindingsproblemen verschijnen na een update van jouw Huawei Ascend Mate 7, komt soms daar het probleem van. Als dit zo is, raden we je aan de Huawei Ascend Mate 7 opnieuw op te starten na je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.