De wifi-verbinding van HTC One V is van essentieel belang. Want het is dankzij haar dat je toegang hebt tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Vandaar dat het zo vervelend is als de wifi van je HTC One V wegvalt. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de wifi van een HTC One V zichzelf ontkoppelt. Eerst zullen we de locatie-instellingen bekijken. Ten tweede zullen we zien of de toepassingen de oorzaak van het probleem kunnen zijn. Als laatste gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-htc-one-v

De wifi van de HTC One V valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van jouw HTC One V herhaaldelijk verbinding maakt en dan weer wegvalt, zullen we bepalen wat daar ongetwijfeld de oorzaak van is. Want , als je dit op jouw telefoon waarneemt, zou het hoogstwaarschijnlijk kunnen komen doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Dat is een parameter die je kunt gebruiken om je geolocatie te verbeteren door middel van de wifi-netwerken die jouw HTC One V vindt. Daarom gebeurt het soms dat de wifi van je HTC One V verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Om te weten of dit de oorzaak is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, vervolgens VERBINDINGEN en dan LOCATIE, daarna en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou de zaak opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhogen.

De wifi van de HTC One V valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van jouw HTC One V wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing daar de oorzaak van is. Want het kan tenslotte gebeuren dat een toepassing in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw HTC One V. Om te weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te verwijderen.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de HTC One V

Op bepaalde telefoons zoals de HTC One V bestaat een optie die INTELLIGENT WIFI heet. Deze optie heeft tot doel om altijd verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste opvangt. Wanneer deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de HTC One V’s wifi, dan maakt de HTC One V weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft alleen maar te bewegen, of twee netwerken zijn op gelijke afstand, en het fenomeen zal kunnen plaatsvinden. Zou je deze optie willen uitschakelen, moet je naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de HTC One V

Als de wifi-verbindingsproblemen verschijnen na een update van jouw HTC One V, komt misschien daar het probleem van. Als dat aan de orde is, raden we je aan de HTC One V opnieuw op te starten nadat je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.