De wifi-verbinding van HTC One A9 is zowat onvermijdelijk geworden. Want het is dankzij haar dat je toegang kunt hebben tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Daarom is het zo vervelend als de wifi van je HTC One A9 wegvalt. Er kunnen diverse redenen zijn waarom de wifi van een HTC One A9 zichzelf ontkoppelt. Eerst zullen we de locatie-instellingen bekijken. Vervolgens zullen we zien of applicaties de oorzaak van het probleem zouden kunnen zijn. Ten slotte gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-htc-one-a9

De wifi van de HTC One A9 valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van je HTC One A9 herhaaldelijk verbinding maakt en dan weer wegvalt, kunnen we bepalen wat daar waarschijnlijk de oorzaak van is. Want , als je dit op je telefoon waarneemt, komt het hoogstwaarschijnlijk doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Dat is een parameter die je kunt gebruiken om je geolocatie te verbeteren met behulp van de wifi-netwerken die jouw HTC One A9 vindt. Daarom gebeurt het soms dat de wifi van je HTC One A9 verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Om te weten of dit het geval is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, vervolgens VERBINDINGEN en dan LOCATIE, vervolgens en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou de kwestie opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhogen.

De wifi van de HTC One A9 valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van je HTC One A9 wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing daar de oorzaak van is. Want het kan tenslotte gebeuren dat een applicatie in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw HTC One A9. Als je daarom wilt weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te elimineren.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de HTC One A9

Op bepaalde telefoons zoals de HTC One A9 bestaat een optie die INTELLIGENT WIFI wordt genoemd. Deze optie heeft tot doel om altijd verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste capteert. Ingeval deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de HTC One A9’s wifi, dan maakt de HTC One A9 weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft je alleen maar te verplaatsen, of twee netwerken zijn op vergelijkbare afstand, en het kan zijn dat het fenomeen zich plaatsvindt. Als je dan deze optie wilt uitschakelen, moet je naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de HTC One A9

Als de wifi-verbindingsproblemen verschijnen na een update van je HTC One A9, komt misschien daar het probleem van. Als dit het geval is, raden we je aan de HTC One A9 opnieuw op te starten na je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.