De wifi-verbinding van HTC Desire 10 is vrijwel onmisbaar geworden. Want het is via haar dat je toegang kunt hebben tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Daarom is het zo vervelend als de wifi van je HTC Desire 10 wegvalt. Er kunnen diverse redenen zijn waarom de wifi van een HTC Desire 10 zichzelf ontkoppelt. Ten eerste zullen we de locatie-instellingen controleren. Dan zullen we zien of de toepassingen de oorzaak van het probleem zouden kunnen zijn. Als laatste gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-htc-desire-10

De wifi van de HTC Desire 10 valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van je HTC Desire 10 nogal vaak verbinding maakt en dan weer wegvalt, kunnen we bepalen wat daar ongetwijfeld de oorzaak van is. Want , als je dit op je telefoon waarneemt, komt het vast doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Dat is een parameter die je kunt gebruiken om je geolocatie te verbeteren met behulp van de wifi-netwerken die jouw HTC Desire 10 vindt. Daarom gebeurt het soms dat de wifi van je HTC Desire 10 verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Om te weten of dit de oorzaak is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, vervolgens VERBINDINGEN en dan LOCATIE, daarna en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou de kwestie opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhoogd worden.

De wifi van de HTC Desire 10 valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van je HTC Desire 10 wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing daar de oorzaak van is. Want het kan tenslotte gebeuren dat een applicatie in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw HTC Desire 10. Om te weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te elimineren.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de HTC Desire 10

Op sommige telefoons zoals de HTC Desire 10 bestaat een optie die INTELLIGENT WIFI heet. Deze optie is bedoeld om altijd verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste opvangt. Als deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de HTC Desire 10’s wifi, dan maakt de HTC Desire 10 weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft enkel maar te bewegen, of twee netwerken zijn op vergelijkbare afstand, en het fenomeen zal kunnen plaatsvinden. Als je dan deze optie wilt uitschakelen, moet je naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de HTC Desire 10

Als de wifi-verbindingsproblemen verschijnen na een update van je HTC Desire 10, komt soms daar het probleem van. Als dit zo is, raden we je aan de HTC Desire 10 opnieuw te resetten na je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.