De wifi-verbinding van Honor View 10 is van essentieel belang. Want het is via haar dat je toegang kunt hebben tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Daarom is het zo vervelend als de wifi van je Honor View 10 wegvalt. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de wifi van een Honor View 10 zichzelf ontkoppelt. Als eerste zullen we de locatie-instellingen bekijken. Dan zullen we zien of de toepassingen de oorzaak van het probleem kunnen zijn. Ten slotte gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-Honor-View-10

De wifi van de Honor View 10 valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van jouw Honor View 10 herhaaldelijk verbinding maakt en dan weer wegvalt, zullen we bepalen wat daar ongetwijfeld de oorzaak van is. Namelijk, als je dit op jouw telefoon opmerkt, komt het vast doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Dit is een parameter die je kunt gebruiken om je geolocatie te verbeteren met behulp van de wifi-netwerken die jouw Honor View 10 vindt. Vandaar dat het soms gebeurt dat de wifi van je Honor View 10 verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Om te weten of dit het geval is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, vervolgens VERBINDINGEN en dan LOCATIE, daarna en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou de kwestie opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhogen.

De wifi van de Honor View 10 valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van jouw Honor View 10 wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing daar de oorzaak van is. Want het kan namelijk gebeuren dat een toepassing in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Honor View 10. Om te weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te verwijderen.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Honor View 10

Op sommige telefoons zoals de Honor View 10 bestaat een optie die INTELLIGENT WIFI wordt genoemd. Deze optie is bedoeld om altijd verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste capteert. Indien deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Honor View 10’s wifi, dan maakt de Honor View 10 weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft je alleen maar te verplaatsen, of twee netwerken zijn op vergelijkbare afstand, en het kan zijn dat het probleem zich plaatsvindt. Zou je deze optie willen uitschakelen, ga dan naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Honor View 10

Als de wifi-verbindingsproblemen verschijnen na een update van jouw Honor View 10, komt eventueel daar het probleem van. Als dat zo is, raden we je aan de Honor View 10 opnieuw te resetten na je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.