De wifi-verbinding van Honor 7A is van essentieel belang. Want het is dankzij haar dat je toegang hebt tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Daarom is het zo vervelend als de wifi van je Honor 7A wegvalt. Er kunnen diverse redenen zijn waarom de wifi van een Honor 7A zichzelf ontkoppelt. Ten eerste zullen we de locatie-instellingen nagaan. Ten tweede zullen we zien of applicaties de oorzaak van het probleem zouden kunnen zijn. Ten slotte gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-honor-7a

De wifi van de Honor 7A valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van jouw Honor 7A herhaaldelijk verbinding maakt en dan weer wegvalt, zullen we bepalen wat daar vermoedelijk de oorzaak van is. Want , als je dit op jouw telefoon waarneemt, zou het heel goed kunnen komen doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Deze is een parameter die gebruikt kan worden om je geolocatie te verbeteren met behulp van de wifi-netwerken die jouw Honor 7A vindt. Vandaar dat het weleens gebeurt dat de wifi van je Honor 7A verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Als je wilt weten of dit het geval is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, en dan VERBINDINGEN en dan LOCATIE, vervolgens en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou het probleem opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhogen.

De wifi van de Honor 7A valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van jouw Honor 7A wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing dit veroorzaakt. Want het kan immers voorkomen dat een toepassing in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Honor 7A. Als je daarom wilt weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te elimineren.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Honor 7A

Op bepaalde telefoons zoals de Honor 7A kan een optie bestaan die INTELLIGENT WIFI heet. Deze optie is bedoeld om steeds verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste opvangt. Indien deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Honor 7A’s wifi, dan maakt de Honor 7A weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft je enkel maar te verplaatsen, of twee netwerken zijn op vergelijkbare afstand, en het kan zijn dat het fenomeen zich plaatsvindt. Als je dan deze optie wilt uitschakelen, moet je naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Honor 7A

Als de wifi-verbindingsproblemen optreden na een update van jouw Honor 7A, komt soms daar het probleem van. Als dit zo is, raden we je aan de Honor 7A opnieuw op te starten nadat je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.