De wifi-verbinding van Hisense L675 is van essentieel belang. Want het is via haar dat je toegang hebt tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Vandaar dat het zo vervelend is als de wifi van je Hisense L675 wegvalt. Er kunnen diverse redenen zijn waarom de wifi van een Hisense L675 zichzelf ontkoppelt. Als eerste zullen we de locatie-instellingen controleren. Vervolgens zullen we zien of de toepassingen de oorzaak van het probleem zouden kunnen zijn. Ten slotte gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-hisense-l675

De wifi van de Hisense L675 valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van je Hisense L675 nogal vaak verbinding maakt en dan weer wegvalt, zullen we bepalen wat daar waarschijnlijk de oorzaak van is. Want , als je dit op je telefoon waarneemt, zou het hoogstwaarschijnlijk kunnen komen doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Dit is een parameter die je kunt gebruiken om je geolocatie te verbeteren door middel van de wifi-netwerken die jouw Hisense L675 vindt. Vandaar dat het soms gebeurt dat de wifi van je Hisense L675 verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Als je wilt weten of dit de oorzaak is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, vervolgens VERBINDINGEN en dan LOCATIE, vervolgens en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou het probleem opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhogen.

De wifi van de Hisense L675 valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van je Hisense L675 wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing dit veroorzaakt. Want het kan namelijk het geval zijn dat een applicatie in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Hisense L675. Om te weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te elimineren.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Hisense L675

Op sommige telefoons zoals de Hisense L675 bestaat een optie die INTELLIGENT WIFI wordt genoemd. Deze optie heeft tot doel om altijd verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste opvangt. Wanneer deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Hisense L675’s wifi, dan maakt de Hisense L675 weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft je alleen maar te verplaatsen, of twee netwerken zijn op gelijke afstand, en het kan zijn dat het fenomeen zich plaatsvindt. Zou je deze optie willen uitschakelen, moet je naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Hisense L675

Als de wifi-verbindingsproblemen zich manifesteren na een update van je Hisense L675, komt soms daar het probleem van. Als dit aan de orde is, raden we je aan de Hisense L675 opnieuw op te starten nadat je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.