De wifi-verbinding van Doogee X7 is zowat onvermijdelijk geworden. Want het is via haar dat je toegang hebt tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Vandaar dat het zo vervelend is als de wifi van je Doogee X7 wegvalt. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de wifi van een Doogee X7 zichzelf ontkoppelt. Ten eerste zullen we de locatie-instellingen bekijken. Vervolgens zullen we zien of de toepassingen de oorzaak van het probleem kunnen zijn. Ten slotte gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-doogee-x7

De wifi van de Doogee X7 valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van jouw Doogee X7 herhaaldelijk verbinding maakt en dan weer wegvalt, kunnen we bepalen wat daar ongetwijfeld de oorzaak van is. Want , als je dit op jouw telefoon waarneemt, zou het hoogstwaarschijnlijk kunnen komen doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Dit is een parameter die gebruikt kan worden om je geolocatie te verbeteren met behulp van de wifi-netwerken die jouw Doogee X7 vindt. Vandaar dat het soms gebeurt dat de wifi van je Doogee X7 verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Als je wilt weten of dit de oorzaak is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, vervolgens VERBINDINGEN en dan LOCATIE, vervolgens en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou de kwestie opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhoogd worden.

De wifi van de Doogee X7 valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van jouw Doogee X7 wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing daar de oorzaak van is. Want het zou namelijk kunnen gebeuren dat een applicatie in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Doogee X7. Om te weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te elimineren.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Doogee X7

Op bepaalde telefoons zoals de Doogee X7 bestaat een optie die INTELLIGENT WIFI wordt genoemd. Deze optie is bedoeld om altijd verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste capteert. Ingeval deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Doogee X7’s wifi, dan maakt de Doogee X7 weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft enkel maar te bewegen, of twee netwerken zijn op gelijke afstand, en het kan zijn dat het fenomeen zich plaatsvindt. Als je dan deze optie wilt uitschakelen, moet je naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Doogee X7

Als de wifi-verbindingsproblemen optreden na een update van jouw Doogee X7, komt eventueel daar het probleem van. Als dit zo is, raden we je aan de Doogee X7 opnieuw te resetten nadat je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.