De wifi-verbinding van Crosscall TREKKER-X1 is zo goed als onvermijdelijk geworden. Want het is via haar dat je toegang hebt tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Vandaar dat het zo vervelend is als de wifi van je Crosscall TREKKER-X1 wegvalt. Er kunnen diverse redenen zijn waarom de wifi van een Crosscall TREKKER-X1 zichzelf ontkoppelt. Eerst zullen we de locatie-instellingen nagaan. Vervolgens zullen we zien of applicaties de oorzaak van het probleem zouden kunnen zijn. Als laatste gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-crosscall-trekker-x1

De wifi van de Crosscall TREKKER-X1 valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van jouw Crosscall TREKKER-X1 nogal vaak verbinding maakt en dan weer wegvalt, kunnen we bepalen wat daar vermoedelijk de oorzaak van is. Want , als je dit op jouw telefoon opmerkt, zou het heel goed kunnen komen doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Dit is een parameter die je kunt gebruiken om je geolocatie te verbeteren door middel van de wifi-netwerken die jouw Crosscall TREKKER-X1 vindt. Vandaar dat het soms gebeurt dat de wifi van je Crosscall TREKKER-X1 verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Om te weten of dit de oorzaak is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, en dan VERBINDINGEN en dan LOCATIE, vervolgens en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou de zaak opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhoogd worden.

De wifi van de Crosscall TREKKER-X1 valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van jouw Crosscall TREKKER-X1 wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing dit veroorzaakt. Want het zou namelijk kunnen gebeuren dat een applicatie in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Crosscall TREKKER-X1. Als je daarom wilt weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te elimineren.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Crosscall TREKKER-X1

Op sommige telefoons zoals de Crosscall TREKKER-X1 kan een optie bestaan die INTELLIGENT WIFI wordt genoemd. Deze optie heeft tot doel om altijd verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste capteert. Wanneer deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Crosscall TREKKER-X1’s wifi, dan maakt de Crosscall TREKKER-X1 weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft je enkel maar te verplaatsen, of twee netwerken zijn op gelijke afstand, en het fenomeen zal kunnen plaatsvinden. Zou je deze optie willen uitschakelen, moet je naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Crosscall TREKKER-X1

Als de wifi-verbindingsproblemen verschijnen na een update van jouw Crosscall TREKKER-X1, komt misschien daar het probleem van. Als dat aan de orde is, raden we je aan de Crosscall TREKKER-X1 opnieuw te resetten nadat je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.