De wifi-verbinding van Crosscall Odyssey is bijna onvermijdelijk geworden. Het is immers via haar dat je toegang hebt tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Daarom is het zo vervelend als de wifi van je Crosscall Odyssey wegvalt. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de wifi van een Crosscall Odyssey zichzelf ontkoppelt. Eerst zullen we de locatie-instellingen controleren. Ten tweede zullen we zien of de toepassingen de oorzaak van het probleem kunnen zijn. Ten slotte gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-crosscall-odyssey

De wifi van de Crosscall Odyssey valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van je Crosscall Odyssey herhaaldelijk verbinding maakt en dan weer wegvalt, kunnen we bepalen wat daar vermoedelijk de oorzaak van is. Want , als je dit op je telefoon waarneemt, komt het wellicht doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Dit is een parameter die gebruikt kan worden om je geolocatie te verbeteren met behulp van de wifi-netwerken die jouw Crosscall Odyssey vindt. Vandaar dat het soms gebeurt dat de wifi van je Crosscall Odyssey verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Als je wilt weten of dit het geval is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, vervolgens VERBINDINGEN en dan LOCATIE, daarna en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou het probleem opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhoogd worden.

De wifi van de Crosscall Odyssey valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van je Crosscall Odyssey wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing daar de oorzaak van is. Want het zou namelijk kunnen gebeuren dat een toepassing in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Crosscall Odyssey. Om te weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te verwijderen.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Crosscall Odyssey

Op sommige telefoons zoals de Crosscall Odyssey kan een optie bestaan die INTELLIGENT WIFI heet. Deze optie heeft tot doel om steeds verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste opvangt. Als deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Crosscall Odyssey’s wifi, dan maakt de Crosscall Odyssey weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft je enkel maar te verplaatsen, of twee netwerken zijn op vergelijkbare afstand, en het probleem zal kunnen gebeuren. Zou je deze optie willen uitschakelen, ga dan naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Crosscall Odyssey

Als de wifi-verbindingsproblemen verschijnen na een update van je Crosscall Odyssey, komt misschien daar het probleem van. Als dat aan de orde is, raden we je aan de Crosscall Odyssey opnieuw op te starten nadat je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.