De wifi-verbinding van Condor Plume P8 pro is bijna onvermijdelijk geworden. Want het is via haar dat je toegang hebt tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Vandaar dat het zo vervelend is als de wifi van je Condor Plume P8 pro wegvalt. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de wifi van een Condor Plume P8 pro zichzelf ontkoppelt. Ten eerste zullen we de locatie-instellingen controleren. Vervolgens zullen we zien of applicaties de oorzaak van het probleem zouden kunnen zijn. Als laatste gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-condor-plume-p8-pro

De wifi van de Condor Plume P8 pro valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van jouw Condor Plume P8 pro nogal vaak verbinding maakt en dan weer wegvalt, kunnen we bepalen wat daar waarschijnlijk de oorzaak van is. Namelijk, als je dit op jouw telefoon waarneemt, zou het hoogstwaarschijnlijk kunnen komen doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Dit is een parameter die gebruikt kan worden om je geolocatie te verbeteren met behulp van de wifi-netwerken die jouw Condor Plume P8 pro vindt. Daarom gebeurt het af en toe dat de wifi van je Condor Plume P8 pro verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Als je wilt weten of dit het geval is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, en dan VERBINDINGEN en dan LOCATIE, daarna en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou de zaak opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhoogd worden.

De wifi van de Condor Plume P8 pro valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van jouw Condor Plume P8 pro wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing daar de oorzaak van is. Want het kan namelijk het geval zijn dat een toepassing in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Condor Plume P8 pro. Als je daarom wilt weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te verwijderen.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Condor Plume P8 pro

Op bepaalde telefoons zoals de Condor Plume P8 pro kan een optie bestaan die INTELLIGENT WIFI wordt genoemd. Deze optie heeft tot doel om steeds verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste capteert. Indien deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Condor Plume P8 pro’s wifi, dan maakt de Condor Plume P8 pro weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft alleen maar te bewegen, of twee netwerken zijn op vergelijkbare afstand, en het kan zijn dat het probleem zich plaatsvindt. Als je dan deze optie wilt uitschakelen, moet je naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Condor Plume P8 pro

Als de wifi-verbindingsproblemen verschijnen na een update van jouw Condor Plume P8 pro, komt misschien daar het probleem van. Als dit aan de orde is, raden we je aan de Condor Plume P8 pro opnieuw op te starten na je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.