De wifi-verbinding van Condor GRIFFE T6 is zo goed als onvermijdelijk geworden. Want het is dankzij haar dat je toegang hebt tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Daarom is het zo vervelend als de wifi van je Condor GRIFFE T6 wegvalt. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de wifi van een Condor GRIFFE T6 zichzelf ontkoppelt. Eerst zullen we de locatie-instellingen nagaan. Ten tweede zullen we zien of de toepassingen de oorzaak van het probleem kunnen zijn. Als laatste gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-condor-griffe-t6

De wifi van de Condor GRIFFE T6 valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van je Condor GRIFFE T6 nogal vaak verbinding maakt en dan weer wegvalt, zullen we bepalen wat daar waarschijnlijk de oorzaak van is. Want , als je dit op je telefoon opmerkt, zou het heel goed kunnen komen doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Dit is een parameter die je kunt gebruiken om je geolocatie te verbeteren met behulp van de wifi-netwerken die jouw Condor GRIFFE T6 vindt. Daarom gebeurt het soms dat de wifi van je Condor GRIFFE T6 verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Om te weten of dit het geval is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, en dan VERBINDINGEN en dan LOCATIE, vervolgens en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou het probleem opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhogen.

De wifi van de Condor GRIFFE T6 valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van je Condor GRIFFE T6 wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing dit veroorzaakt. Want het zou namelijk kunnen gebeuren dat een applicatie in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Condor GRIFFE T6. Om te weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te deïnstalleren.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Condor GRIFFE T6

Op sommige telefoons zoals de Condor GRIFFE T6 kan een optie bestaan die INTELLIGENT WIFI wordt genoemd. Deze optie heeft tot doel om steeds verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste opvangt. Ingeval deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Condor GRIFFE T6’s wifi, dan maakt de Condor GRIFFE T6 weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft enkel maar te bewegen, of twee netwerken zijn op gelijke afstand, en het kan zijn dat het fenomeen zich plaatsvindt. Zou je deze optie willen uitschakelen, ga dan naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Condor GRIFFE T6

Als de wifi-verbindingsproblemen verschijnen na een update van je Condor GRIFFE T6, komt soms daar het probleem van. Als dit zo is, raden we je aan de Condor GRIFFE T6 opnieuw te resetten nadat je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.