De wifi-verbinding van Caterpillar CAT S40 is zowat onmisbaar geworden. Het is namelijk dankzij haar dat je toegang kunt hebben tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Daarom is het zo vervelend als de wifi van je Caterpillar CAT S40 wegvalt. Er kunnen diverse redenen zijn waarom de wifi van een Caterpillar CAT S40 zichzelf ontkoppelt. Eerst zullen we de locatie-instellingen controleren. Ten tweede zullen we zien of applicaties de oorzaak van het probleem zouden kunnen zijn. Ten slotte gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-caterpillar-cat-s40

De wifi van de Caterpillar CAT S40 valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van je Caterpillar CAT S40 nogal vaak verbinding maakt en dan weer wegvalt, kunnen we bepalen wat daar ongetwijfeld de oorzaak van is. Want , als je dit op je telefoon waarneemt, komt het hoogstwaarschijnlijk doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Deze is een parameter die je kunt gebruiken om je geolocatie te verbeteren door middel van de wifi-netwerken die jouw Caterpillar CAT S40 vindt. Vandaar dat het soms gebeurt dat de wifi van je Caterpillar CAT S40 verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Als je wilt weten of dit het geval is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, vervolgens VERBINDINGEN en dan LOCATIE, daarna en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou de zaak opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhogen.

De wifi van de Caterpillar CAT S40 valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van je Caterpillar CAT S40 wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing dit veroorzaakt. Want het kan namelijk gebeuren dat een toepassing in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Caterpillar CAT S40. Om te weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te elimineren.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Caterpillar CAT S40

Op bepaalde telefoons zoals de Caterpillar CAT S40 kan een optie bestaan die INTELLIGENT WIFI wordt genoemd. Deze optie heeft tot doel om steeds verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste opvangt. Als deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Caterpillar CAT S40’s wifi, dan maakt de Caterpillar CAT S40 weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft je enkel maar te verplaatsen, of twee netwerken zijn op vergelijkbare afstand, en het probleem zal kunnen plaatsvinden. Als je dan deze optie wilt uitschakelen, ga dan naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Caterpillar CAT S40

Als de wifi-verbindingsproblemen optreden na een update van je Caterpillar CAT S40, komt soms daar het probleem van. Als dat het geval is, raden we je aan de Caterpillar CAT S40 opnieuw op te starten nadat je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.