De wifi-verbinding van Blackview BV9600 Pro is van essentieel belang. Want het is dankzij haar dat je toegang hebt tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Daarom is het zo vervelend als de wifi van je Blackview BV9600 Pro wegvalt. Er kunnen diverse redenen zijn waarom de wifi van een Blackview BV9600 Pro zichzelf ontkoppelt. Als eerste zullen we de locatie-instellingen nagaan. Ten tweede zullen we zien of de toepassingen de oorzaak van het probleem kunnen zijn. Als laatste gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-blackview-bv9600-pro

De wifi van de Blackview BV9600 Pro valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van jouw Blackview BV9600 Pro herhaaldelijk verbinding maakt en dan weer wegvalt, zullen we bepalen wat daar waarschijnlijk de oorzaak van is. Namelijk, als je dit op jouw telefoon opmerkt, zou het heel goed kunnen komen doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Deze is een parameter die je kunt gebruiken om je geolocatie te verbeteren met behulp van de wifi-netwerken die jouw Blackview BV9600 Pro vindt. Vandaar dat het soms gebeurt dat de wifi van je Blackview BV9600 Pro verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Om te weten of dit het geval is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, vervolgens VERBINDINGEN en dan LOCATIE, vervolgens en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou de kwestie opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhogen.

De wifi van de Blackview BV9600 Pro valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van jouw Blackview BV9600 Pro wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing dit veroorzaakt. Want het kan tenslotte gebeuren dat een applicatie in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Blackview BV9600 Pro. Om te weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te elimineren.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Blackview BV9600 Pro

Op bepaalde telefoons zoals de Blackview BV9600 Pro kan een optie bestaan die INTELLIGENT WIFI heet. Deze optie heeft tot doel om steeds verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste capteert. Als deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Blackview BV9600 Pro’s wifi, dan maakt de Blackview BV9600 Pro weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft je alleen maar te verplaatsen, of twee netwerken zijn op vergelijkbare afstand, en het probleem zal kunnen gebeuren. Als je dan deze optie wilt uitschakelen, moet je naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Blackview BV9600 Pro

Als de wifi-verbindingsproblemen verschijnen na een update van jouw Blackview BV9600 Pro, komt soms daar het probleem van. Als dat zo is, raden we je aan de Blackview BV9600 Pro opnieuw te resetten na je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.