De wifi-verbinding van Blackview BV9500 Pro is zo goed als onvermijdelijk geworden. Het is immers dankzij haar dat je toegang hebt tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Daarom is het zo vervelend als de wifi van je Blackview BV9500 Pro wegvalt. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de wifi van een Blackview BV9500 Pro zichzelf ontkoppelt. Ten eerste zullen we de locatie-instellingen nagaan. Ten tweede zullen we zien of applicaties de oorzaak van het probleem zouden kunnen zijn. Ten slotte gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-blackview-bv9500-pro

De wifi van de Blackview BV9500 Pro valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van je Blackview BV9500 Pro nogal vaak verbinding maakt en dan weer wegvalt, kunnen we bepalen wat daar ongetwijfeld de oorzaak van is. Namelijk, als je dit op je telefoon waarneemt, zou het heel goed kunnen komen doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Dit is een parameter die gebruikt kan worden om je geolocatie te verbeteren door middel van de wifi-netwerken die jouw Blackview BV9500 Pro vindt. Vandaar dat het weleens gebeurt dat de wifi van je Blackview BV9500 Pro verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Om te weten of dit de oorzaak is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, en dan VERBINDINGEN en dan LOCATIE, daarna en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou het probleem opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhoogd worden.

De wifi van de Blackview BV9500 Pro valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van je Blackview BV9500 Pro wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing daar de oorzaak van is. Want het kan namelijk gebeuren dat een toepassing in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Blackview BV9500 Pro. Als je daarom wilt weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te elimineren.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Blackview BV9500 Pro

Op sommige telefoons zoals de Blackview BV9500 Pro bestaat een optie die INTELLIGENT WIFI heet. Deze optie heeft tot doel om steeds verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste capteert. Indien deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Blackview BV9500 Pro’s wifi, dan maakt de Blackview BV9500 Pro weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft enkel maar te bewegen, of twee netwerken zijn op gelijke afstand, en het probleem zal kunnen plaatsvinden. Als je dan deze optie wilt uitschakelen, ga dan naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Blackview BV9500 Pro

Als de wifi-verbindingsproblemen optreden na een update van je Blackview BV9500 Pro, komt soms daar het probleem van. Als dat het geval is, raden we je aan de Blackview BV9500 Pro opnieuw te resetten nadat je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.