De wifi-verbinding van Blackview BV6800 Pro is van essentieel belang. Het is immers dankzij haar dat je toegang hebt tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Daarom is het zo vervelend als de wifi van je Blackview BV6800 Pro wegvalt. Er kunnen diverse redenen zijn waarom de wifi van een Blackview BV6800 Pro zichzelf ontkoppelt. Eerst zullen we de locatie-instellingen nagaan. Dan zullen we zien of de toepassingen de oorzaak van het probleem zouden kunnen zijn. Ten slotte gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-blackview-bv6800-pro

De wifi van de Blackview BV6800 Pro valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van je Blackview BV6800 Pro nogal vaak verbinding maakt en dan weer wegvalt, kunnen we bepalen wat daar vermoedelijk de oorzaak van is. Want , als je dit op je telefoon waarneemt, komt het hoogstwaarschijnlijk doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Dit is een parameter die je kunt gebruiken om je geolocatie te verbeteren door middel van de wifi-netwerken die jouw Blackview BV6800 Pro vindt. Vandaar dat het soms gebeurt dat de wifi van je Blackview BV6800 Pro verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Als je wilt weten of dit het geval is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, en dan VERBINDINGEN en dan LOCATIE, daarna en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou de zaak opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhogen.

De wifi van de Blackview BV6800 Pro valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van je Blackview BV6800 Pro wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing dit veroorzaakt. Want het kan immers het geval zijn dat een applicatie in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Blackview BV6800 Pro. Om te weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te verwijderen.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Blackview BV6800 Pro

Op bepaalde telefoons zoals de Blackview BV6800 Pro kan een optie bestaan die INTELLIGENT WIFI heet. Deze optie is bedoeld om altijd verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste capteert. Ingeval deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Blackview BV6800 Pro’s wifi, dan maakt de Blackview BV6800 Pro weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft je enkel maar te verplaatsen, of twee netwerken zijn op gelijke afstand, en het kan zijn dat het fenomeen zich plaatsvindt. Als je dan deze optie wilt uitschakelen, ga dan naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Blackview BV6800 Pro

Als de wifi-verbindingsproblemen optreden na een update van je Blackview BV6800 Pro, komt misschien daar het probleem van. Als dat aan de orde is, raden we je aan de Blackview BV6800 Pro opnieuw op te starten na je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.