De wifi-verbinding van ARCHOS Sense 55S is zowat onvermijdelijk geworden. Het is immers via haar dat je toegang hebt tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Vandaar dat het zo vervelend is als de wifi van je ARCHOS Sense 55S wegvalt. Er kunnen diverse redenen zijn waarom de wifi van een ARCHOS Sense 55S zichzelf ontkoppelt. Eerst zullen we de locatie-instellingen controleren. Vervolgens zullen we zien of de toepassingen de oorzaak van het probleem kunnen zijn. Ten slotte gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-ARCHOS-Sense-55S

De wifi van de ARCHOS Sense 55S valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van je ARCHOS Sense 55S nogal vaak verbinding maakt en dan weer wegvalt, zullen we bepalen wat daar ongetwijfeld de oorzaak van is. Want , als je dit op je telefoon observeert, zou het heel goed kunnen komen doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Dit is een parameter die je kunt gebruiken om je geolocatie te verbeteren door middel van de wifi-netwerken die jouw ARCHOS Sense 55S vindt. Daarom gebeurt het af en toe dat de wifi van je ARCHOS Sense 55S verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Om te weten of dit de oorzaak is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, en dan VERBINDINGEN en dan LOCATIE, daarna en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou het probleem opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhoogd worden.

De wifi van de ARCHOS Sense 55S valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van je ARCHOS Sense 55S wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing daar de oorzaak van is. Want het kan tenslotte het geval zijn dat een toepassing in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw ARCHOS Sense 55S. Als je daarom wilt weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te verwijderen.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de ARCHOS Sense 55S

Op sommige telefoons zoals de ARCHOS Sense 55S kan een optie bestaan die INTELLIGENT WIFI wordt genoemd. Deze optie is bedoeld om altijd verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste capteert. Wanneer deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de ARCHOS Sense 55S’s wifi, dan maakt de ARCHOS Sense 55S weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft je enkel maar te verplaatsen, of twee netwerken zijn op vergelijkbare afstand, en het fenomeen zal kunnen gebeuren. Als je dan deze optie wilt uitschakelen, ga dan naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de ARCHOS Sense 55S

Als de wifi-verbindingsproblemen zich manifesteren na een update van je ARCHOS Sense 55S, komt eventueel daar het probleem van. Als dat het geval is, raden we je aan de ARCHOS Sense 55S opnieuw te resetten nadat je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.