De wifi-verbinding van Archos Diamond S is van essentieel belang. Het is namelijk dankzij haar dat je toegang hebt tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Daarom is het zo vervelend als de wifi van je Archos Diamond S wegvalt. Er kunnen meerdere redenen zijn waarom de wifi van een Archos Diamond S zichzelf ontkoppelt. Ten eerste zullen we de locatie-instellingen bekijken. Dan zullen we zien of de toepassingen de oorzaak van het probleem zouden kunnen zijn. Als laatste gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-archos-diamond-s

De wifi van de Archos Diamond S valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van jouw Archos Diamond S nogal vaak verbinding maakt en dan weer wegvalt, kunnen we bepalen wat daar ongetwijfeld de oorzaak van is. Want , als je dit op jouw telefoon observeert, zou het heel goed kunnen komen doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Deze is een parameter die gebruikt kan worden om je geolocatie te verbeteren met behulp van de wifi-netwerken die jouw Archos Diamond S vindt. Vandaar dat het soms gebeurt dat de wifi van je Archos Diamond S verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Om te weten of dit de oorzaak is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, en dan VERBINDINGEN en dan LOCATIE, daarna en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou het probleem opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhoogd worden.

De wifi van de Archos Diamond S valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van jouw Archos Diamond S wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing daar de oorzaak van is. Want het kan immers voorkomen dat een applicatie in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Archos Diamond S. Als je daarom wilt weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te elimineren.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Archos Diamond S

Op bepaalde telefoons zoals de Archos Diamond S kan een optie bestaan die INTELLIGENT WIFI heet. Deze optie is bedoeld om altijd verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste capteert. Indien deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Archos Diamond S’s wifi, dan maakt de Archos Diamond S weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft enkel maar te bewegen, of twee netwerken zijn op vergelijkbare afstand, en het probleem zal kunnen gebeuren. Zou je deze optie willen uitschakelen, moet je naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Archos Diamond S

Als de wifi-verbindingsproblemen zich manifesteren na een update van jouw Archos Diamond S, komt misschien daar het probleem van. Als dit het geval is, raden we je aan de Archos Diamond S opnieuw te resetten na je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.