De wifi-verbinding van ARCHOS Diamond Omega is zo goed als onvermijdelijk geworden. Het is immers via haar dat je toegang kunt hebben tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Vandaar dat het zo vervelend is als de wifi van je ARCHOS Diamond Omega wegvalt. Er kunnen meerdere redenen zijn waarom de wifi van een ARCHOS Diamond Omega zichzelf ontkoppelt. Ten eerste zullen we de locatie-instellingen controleren. Vervolgens zullen we zien of applicaties de oorzaak van het probleem kunnen zijn. Ten slotte gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-ARCHOS-Diamond-Omega

De wifi van de ARCHOS Diamond Omega valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van jouw ARCHOS Diamond Omega herhaaldelijk verbinding maakt en dan weer wegvalt, zullen we bepalen wat daar vermoedelijk de oorzaak van is. Namelijk, als je dit op jouw telefoon observeert, zou het heel goed kunnen komen doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Deze is een parameter die gebruikt kan worden om je geolocatie te verbeteren door middel van de wifi-netwerken die jouw ARCHOS Diamond Omega vindt. Daarom gebeurt het soms dat de wifi van je ARCHOS Diamond Omega verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Als je wilt weten of dit de oorzaak is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, vervolgens VERBINDINGEN en dan LOCATIE, vervolgens en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou de zaak opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhogen.

De wifi van de ARCHOS Diamond Omega valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van jouw ARCHOS Diamond Omega wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing dit veroorzaakt. Want het kan namelijk gebeuren dat een toepassing in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw ARCHOS Diamond Omega. Om te weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te verwijderen.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de ARCHOS Diamond Omega

Op sommige telefoons zoals de ARCHOS Diamond Omega kan een optie bestaan die INTELLIGENT WIFI heet. Deze optie is bedoeld om altijd verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste opvangt. Wanneer deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de ARCHOS Diamond Omega’s wifi, dan maakt de ARCHOS Diamond Omega weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft alleen maar te bewegen, of twee netwerken zijn op vergelijkbare afstand, en het kan zijn dat het fenomeen zich plaatsvindt. Als je dan deze optie wilt uitschakelen, ga dan naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de ARCHOS Diamond Omega

Als de wifi-verbindingsproblemen optreden na een update van jouw ARCHOS Diamond Omega, komt eventueel daar het probleem van. Als dat zo is, raden we je aan de ARCHOS Diamond Omega opnieuw te resetten na je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.