De wifi-verbinding van Acer Liquid M330 is van essentieel belang. Want het is via haar dat je toegang kunt hebben tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Vandaar dat het zo vervelend is als de wifi van je Acer Liquid M330 wegvalt. Er kunnen meerdere redenen zijn waarom de wifi van een Acer Liquid M330 zichzelf ontkoppelt. Als eerste zullen we de locatie-instellingen controleren. Dan zullen we zien of de toepassingen de oorzaak van het probleem kunnen zijn. Ten slotte gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-acer-liquid-m330

De wifi van de Acer Liquid M330 valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van jouw Acer Liquid M330 nogal vaak verbinding maakt en dan weer wegvalt, zullen we bepalen wat daar vermoedelijk de oorzaak van is. Want , als je dit op jouw telefoon observeert, komt het vast doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Dit is een parameter die je kunt gebruiken om je geolocatie te verbeteren met behulp van de wifi-netwerken die jouw Acer Liquid M330 vindt. Daarom gebeurt het soms dat de wifi van je Acer Liquid M330 verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Als je wilt weten of dit het geval is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, vervolgens VERBINDINGEN en dan LOCATIE, vervolgens en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou het probleem opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhogen.

De wifi van de Acer Liquid M330 valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van jouw Acer Liquid M330 wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing dit veroorzaakt. Want het kan namelijk voorkomen dat een toepassing in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Acer Liquid M330. Als je daarom wilt weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te verwijderen.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Acer Liquid M330

Op sommige telefoons zoals de Acer Liquid M330 bestaat een optie die INTELLIGENT WIFI wordt genoemd. Deze optie heeft tot doel om altijd verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste capteert. Als deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Acer Liquid M330’s wifi, dan maakt de Acer Liquid M330 weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft enkel maar te bewegen, of twee netwerken zijn op gelijke afstand, en het kan zijn dat het probleem zich plaatsvindt. Als je dan deze optie wilt uitschakelen, moet je naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Acer Liquid M330

Als de wifi-verbindingsproblemen optreden na een update van jouw Acer Liquid M330, komt eventueel daar het probleem van. Als dit het geval is, raden we je aan de Acer Liquid M330 opnieuw op te starten na je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.