De wifi-verbinding van Acer Liquid Jade Z is zo goed als onvermijdelijk geworden. Want het is via haar dat je toegang hebt tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Daarom is het zo vervelend als de wifi van je Acer Liquid Jade Z wegvalt. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de wifi van een Acer Liquid Jade Z zichzelf ontkoppelt. Eerst zullen we de locatie-instellingen bekijken. Dan zullen we zien of applicaties de oorzaak van het probleem kunnen zijn. Als laatste gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-acer-liquid-jade-z

De wifi van de Acer Liquid Jade Z valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van je Acer Liquid Jade Z herhaaldelijk verbinding maakt en dan weer wegvalt, kunnen we bepalen wat daar vermoedelijk de oorzaak van is. Want , als je dit op je telefoon waarneemt, zou het heel goed kunnen komen doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Deze is een parameter die je kunt gebruiken om je geolocatie te verbeteren door middel van de wifi-netwerken die jouw Acer Liquid Jade Z vindt. Vandaar dat het soms gebeurt dat de wifi van je Acer Liquid Jade Z verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Om te weten of dit de oorzaak is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, en dan VERBINDINGEN en dan LOCATIE, daarna en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou het probleem opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhoogd worden.

De wifi van de Acer Liquid Jade Z valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van je Acer Liquid Jade Z wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing dit veroorzaakt. Want het kan immers het geval zijn dat een toepassing in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Acer Liquid Jade Z. Om te weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te elimineren.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Acer Liquid Jade Z

Op bepaalde telefoons zoals de Acer Liquid Jade Z kan een optie bestaan die INTELLIGENT WIFI wordt genoemd. Deze optie heeft tot doel om altijd verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste capteert. Indien deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Acer Liquid Jade Z’s wifi, dan maakt de Acer Liquid Jade Z weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft enkel maar te bewegen, of twee netwerken zijn op vergelijkbare afstand, en het probleem zal kunnen gebeuren. Als je dan deze optie wilt uitschakelen, ga dan naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Acer Liquid Jade Z

Als de wifi-verbindingsproblemen zich manifesteren na een update van je Acer Liquid Jade Z, komt misschien daar het probleem van. Als dat zo is, raden we je aan de Acer Liquid Jade Z opnieuw te resetten na je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.