De wifi-verbinding van Acer Liquid Jade S is vrijwel onmisbaar geworden. Het is immers via haar dat je toegang kunt hebben tot internet en taken kan uitvoeren waarvoor wifi vereist is, zoals het updaten van applicaties. Daarom is het zo vervelend als de wifi van je Acer Liquid Jade S wegvalt. Er kunnen meerdere redenen zijn waarom de wifi van een Acer Liquid Jade S zichzelf ontkoppelt. Ten eerste zullen we de locatie-instellingen nagaan. Ten tweede zullen we zien of applicaties de oorzaak van het probleem zouden kunnen zijn. Ten slotte gaan we de problemen die verband houden met de updates bekijken.

de-wifi-van-mijn-valt-weg-acer-liquid-jade-s

De wifi van de Acer Liquid Jade S valt weg vanwege de localisatie

Als je merkt dat de wifi van jouw Acer Liquid Jade S herhaaldelijk verbinding maakt en dan weer wegvalt, kunnen we bepalen wat daar vermoedelijk de oorzaak van is. Namelijk, als je dit op jouw telefoon opmerkt, zou het hoogstwaarschijnlijk kunnen komen doordat de parameter: PRECISIE VERBETEREN geactiveerd is. Dat is een parameter die je kunt gebruiken om je geolocatie te verbeteren door middel van de wifi-netwerken die jouw Acer Liquid Jade S vindt. Daarom gebeurt het af en toe dat de wifi van je Acer Liquid Jade S verbinding maakt en af en toe weer wegvalt. Om te weten of dit de oorzaak is, of als je deze optie uit wilt schakelen, gaat u naar INSTELLINGEN, vervolgens VERBINDINGEN en dan LOCATIE, vervolgens en dan LOCATIE METHODE en dan HOGE PRECISIE. Zodra deze optie uitgeschakeld is, zou het probleem opgelost moeten zijn, en bovendien zal de levensduur van de batterij verhogen.

De wifi van de Acer Liquid Jade S valt weg vanwege een applicatie

Als de wifi van jouw Acer Liquid Jade S wegvalt, is het mogelijk dat een toepassing dit veroorzaakt. Want het kan immers gebeuren dat een toepassing in conflict komt met het wifi-netwerk van jouw Acer Liquid Jade S. Om te weten of dit de oorzaak is van van het probleem, raden we je aan de applicaties, die je geïnstalleerd hebt sinds het probleem zich heeft voorgedaan, te elimineren.

Het probleem komt van de intelligent-wifi van de Acer Liquid Jade S

Op sommige telefoons zoals de Acer Liquid Jade S bestaat een optie die INTELLIGENT WIFI heet. Deze optie heeft tot doel om altijd verbinding te maken met het wifi-netwerk dat het beste opvangt. Indien deze optie geactiveerd is, kan het schommelen met de Acer Liquid Jade S’s wifi, dan maakt de Acer Liquid Jade S weer verbinding en dan valt het weer weg. Je hoeft je enkel maar te verplaatsen, of twee netwerken zijn op gelijke afstand, en het probleem zal kunnen gebeuren. Als je dan deze optie wilt uitschakelen, ga dan naar INSTELLINGEN MENU > VERBINDINGEN > WIFI > GEAVANCEERDE INSTELLINGEN > SMART NETWORK (SLIMME NETWERKWISSEL).

De wifi valt weg na een update van de Acer Liquid Jade S

Als de wifi-verbindingsproblemen optreden na een update van jouw Acer Liquid Jade S, komt soms daar het probleem van. Als dit zo is, raden we je aan de Acer Liquid Jade S opnieuw op te starten na je een back-up van de gegevens hebt gemaakt.