Op een gegeven moment heb je genoeg van de beltoon van de wekker van je Xiaomi Black Shark ! Want om altijd dezelfde alarmtoon te horen kan behoorlijk saai zijn. Dus, als je wakker wilt worden met een andere alarmtoon, zullen we in deze tutorial zien hoe je de beltoon op de wekker van je Xiaomi Black Shark kunt wijzigen. We zullen eerst zien hoe je de wekker kan veranderen via de alarminstellingen. En dan zullen we zien hoe je de beltoon kan veranderen door een gespecialiseerde App op je Xiaomi Black Shark te installeren.

De-alarmtoon-van-wijzigen-Xiaomi-Black-Shark

Wijzig de alarmtoon met de instellingen van Xiaomi Black Shark

De eenvoudigste manier om de alarmtoon te wijzigen, is naar de instellingen van de Xiaomi Black Shark te gaan. Daarvoor moet je naar de App Klok van je Xiaomi Black Shark gaan. Dit is de applicatie die je gebruikt om je wekker in te stellen en deze ziet eruit als een klok. Zodra je deze opent, moet je naar het tabblad Alarm gaan. Als je daar bent, klik je op het alarm waarvan je de beltoon wilt wijzigen. Zodra het alarm geopend is, klik je op Ringtone . Je ziet dan een lijst met beschikbare beltonen voor jouw alarm. Je kunt ernaar luisteren door erop te klikken. Zodra je weet welke je wil, hoef je alleen maar op die beltoon te klikken en valideren . Dat is het, je wordt morgenochtend wakker met een andere beltoon! Als je het tabblad beltoon niet ziet in het alarmmenu van je Xiaomi Black Shark, betekent dit dat je door Parameter / Geluid moet gaan om het belsignaal te wijzigen.

Installeer een App op Xiaomi Black Shark om de alarmtoon te wijzigen

Als je een grotere keuze aan beltonen wilt hebben dan wat de Xiaomi Black Shark je te bieden heeft, of als je een van jouw muziek als beltoon wilt horen, dan zijn er applicaties die dit kunnen doen. De meeste zijn gratis en bieden je de mogelijkheid de alarmtoon van de Xiaomi Black Shark te wijzigen. Van al deze toepassingen raden we twee aan die vrij eenvoudig en functioneel zijn.

Wekker xtreme 

Met deze applicatie kun je gemakkelijk een nieuwe beltoon op je Xiaomi Black Shark instellen . Gewoon de applicatie downloaden en installeren. Laat je dan begeleiden en klaar met die oude beltonen van de wekker!