Als je net een Honor Magic 2 hebt gekocht, wil je waarschijnlijk je contacten erop importeren. Het is inderdaad veel gemakkelijker om je contacten in één keer te importeren op de Honor Magic 2, dan ze met de hand één voor één te kopiëren. Afhankelijk van hoe je je contacten hebt opgeslagen, zijn er verschillende oplossingen voor het importeren van contacten op je Honor Magic 2. In dit artikel hebben we besloten om de drie meest gebruikte technieken te behandelen. Ten eerste hoe we contacten uit een VFC-bestand of een vCard-bestand kunnen importeren. Vervolgens hoe we de contacten via de Simkaart van de Honor Magic 2 kunnen importeren. En ten slotte hoe we contacten uit een Google-account kunnen importeren of synchroniseren.

contacten-importeren-honor-magic-2

Contacten importeren op de Honor Magic 2 via een VCF- of vCard-bestand

Als je hebt besloten om de contacten van je oude telefoon te exporteren via een VCF- of vCard-bestand, zal je zien dat het zeer eenvoudig is om ze te importeren naar de Honor Magic 2. Ga naar de Contacten-app van je Honor Magic 2. Dan naar Instellingen en ten slotte naar Contacten importeren/exporteren. Zodra je daar bent, moet je Importeren via het telefoongeheugen selecteren. Op dit punt zal de Honor Magic 2 automatisch het bestand VCF of vCard detecteren. Dan het importbestand selecteren en valideren. Alle contacten van het bestand worden geïmporteerd op je Honor Magic 2. Als je niet weet hoe je de contacten van je oude telefoon moet exporteren, bekijk dan onze tutorial om de contacten van de Honor Magic 2 op te slaan.

Contacten importeren op de Honor Magic 2 via de Simkaart

De techniek voor het importeren van contacten via je Simkaart naar je Honor Magic 2 is bijna hetzelfde als de vorige. Voor deze techniek, moet je eerst de contacten van de oude telefoon naar de SIM-kaart hebben geëxporteerd. Als dit gedaan is, ga dan naar Contacten-app/Instellingen/Contacten importeren/exporteren . Eenmaal daar Importeren van Simkaart selecteren. De contactpersonen die op de Simkaart zijn opgeslagen, zullen dan automatisch gekopieerd worden naar de Honor Magic 2.

Contacten importeren naar de Honor Magic 2 via je Google-account

Als je al je contacten op je Honor Magic 2 gemakkelijk terug wilt kunnen vinden, kun je ze importeren via je Google Gmail-account. In feite, als je de contactsynchronisatie op je oude telefoon hebt ingeschakeld, is het gemakkelijk genoeg om ze te importeren naar je Honor Magic 2. Om dit te doen, moet je naar Instellingenvan de Honor Magic 2 gaan. Als je daar bent, ga je naar Accounts en vervolgens naar Google-account. Dan de optie Synchronisatie van Contacten aanvinken. Als dat gedaan is, moet je je contacten terug kunnen vinden op je Honor Magic 2.