Het is soms handig om de foto’s van de Caterpillar CAT S60 te kunnen kopiëren of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je vooral het type bent die veel foto’s maakt, kan het interne geheugen van Caterpillar CAT S60 al snel vol komen te zitten. Dus om ruimte vrij te maken in het interne geheugen van de Caterpillar CAT S60, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kunt opslaan. Als eerste zullen we zien hoe foto’s kunnen worden gekopiëerd naar de SD-kaart. Dan zullen we zien hoe dit gedaan kan worden met een applicatie. Ten slotte zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Caterpillar CAT S60 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-caterpillar-cat-s60

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Caterpillar CAT S60

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je Caterpillar CAT S60 en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Dat gedaan, kies dan het album die je wilt verplaatsen en houdt die enkele seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten zich laten zien en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Caterpillar CAT S60 begint. Dat is het dan, jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als het niet werkt op jouw Caterpillar CAT S60, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Caterpillar CAT S60 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er zijn meerdere applicaties waarmee je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Caterpillar CAT S60 kunt verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, gezien de eenvoud en de functies ervan. Je zult deze applicatie moeten downloaden en installeren op de Caterpillar CAT S60. Dat gedaan, open je het en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Selecteer daarna de foto’s die je wilt verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Dat is het dan, de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Caterpillar CAT S60 op de SD-kaart op te slaan

Als je wilt dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je Caterpillar CAT S60 rechtstreeks worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Om dat te doen moet je de FOTO-applicatie openen. Zodra dat gedaan is , moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Zodra je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zodoende worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Caterpillar CAT S60