Het wissen van de geschiedenis van jouw Wiko JERRY is heel praktisch. Je kunt inderdaad de in de Wiko JERRY opgeslagen navigaties verwijderen. Of je nu de telefoon wilt verkopen of om gewoon te voorkomen het doelwit te zijn van advertenties. Het verwijderen van jouw Wiko JERRY-geschiedenis is vrij eenvoudig. Er zijn verschillende manieren om de geschiedenis van de Wiko JERRY te wissen. Ten eerste bekijken we hoe je jouw Browser geschiedenis kunt wissen. Ten tweede hoe we de geschiedenis van jouw Wiko JERRY kunnen wissen met de CCleaner applicatie. En ten slotte hoe we het bel geheugen van jouw Wiko JERRY kunnen wissen.

browser-geschiedenis-wissen-wiko-jerry

Wis de Browser geschiedenis op jouw Wiko JERRY

Wis de Google Chrome-geschiedenis op jouw Wiko JERRY

Als je Google Chrome op jouw Wiko JERRY gebruikt en je wilt de geschiedenis wissen, moet je eerst de Browser openen. Zodra dit gedaan is, moet je naar het menu van de Browser gaan. Vervolgens naar Geavanceerde instellingen en dan naar Privacy. Google Chrome geeft je dan de mogelijkheid om alle browsergegevens te verwijderen. Je hoeft alleen maar te klikken op de optie Delete browsing data en vervolgens op Delete. Aan het einde van deze actie wordt de geschiedenis van de Wiko JERRY gewist!

Wis Firefox-geschiedenis op jouw Wiko JERRY

Als je de Firefox-browser op je Wiko JERRY gebruikt, is het proces om de geschiedenis te wissen bijna hetzelfde. Om dit te doen, moet je de Browser openen en het menu te krijgen door te klikken op de rechterbovenhoek van de pagina. Zodra dit is gedaan, ga je naar Privacy, en vervolgens naar Delete private data. Dan valideren en klaar ben je.

Gebruik de CCleaner om de geschiedenis van jouw Wiko JERRY te wissen

CCleaner is een applicatie om jouw Wiko JERRY te reinigen. Een van de opties van de applicatie is de mogelijkheid om de browsegeschiedenis van jouw Wiko JERRY te wissen. Als je deze techniek wilt gebruiken, moet je CCleaner op jouw Wiko JERRY downloaden en installeren. Zodra dit gedaan is, open je de applicatie en ga je naar Quick Clean up Widget. Als je daar bent, selecteer je Browser geschiedenis om het te wissen. Met CCleaner kun je ook de cache van jouw browser wissen.

Wis het bel geheugen van jouw Wiko JERRY

Als je jouw Wiko JERRY verkoopt en je wilt niet dat de nieuwe eigenaar toegang heeft tot jouw bel geheugen, dan is het mogelijk om deze te verwijderen. Om dit te doen, moet je naar de telefoontoepassing van je Wiko JERRY gaan. Tik daar op het tabblad gesprekslogboek en ga naar het menu. Je zou dan een optie moeten zien waarmee je het bel geheugen op jouw Wiko JERRY kunt wissen.